fuckboys

Derfor faller vi for fuckboys

Endelig – et svar.


TOPP: Har du også falt for noen som egentlig behandler deg skikkelig dårlig? En person du vet du ikke burde treffe, men du klarer ikke holde deg unna han?

Been there... Og nå har vi funnet svaret på hvorfor vi faller for fuckboys.

Ordet «fuckboy» brukes for å beskrive en person som oppfører seg som en drittsekk i dating-sammenheng; en som går så langt han må for å få det han vil ha, for så å droppe det (deg).

Pssst: Vi sier ikke at alle gutter som ikke vil ha et forhold er fuckboys, for det er langt ifra sant – men dersom en fyr lurer jenter til å tro at han er forelsket eller keen på et forhold kun for å ha sex med dem, og deretter forsvinne uten forklaring, da er saken en annen.

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

LES OGSÅ: Så mye penger tjener hver av «Riverdale»-stjernene

Så, hvorfor blir vi så betatt av fuckboys?

Ifølge samlivsterapeuten Charlotte Sander, handler det om spenning.

– Ting blir aldri kjedelig med en fuckboy. De er ofte utrolig sjarmerende, og bruker forskjellige triks for å få jenter interessert, forteller hun til Frida.se.

– Når du etter en stund innser at all oppmerksomheten han ga deg kun var for å få deg i seng, byttes gjerne sjarmen ut med hensynsløshet og ignorering, men da har du jo allerede falt for han, fortsetter Sander.

LES OGSÅ: Dette sier fargen på neglelakken du velger om deg

Videre sier samlivsterapeuten at, selv om det ikke ser slik ut utad, har fuckboys gjerne dårlig selvtillit.

– De er bekreftelsessøkende. Det kan virke som at de bare vil ha sex, men slik tror jeg ikke det er. De er som deg og meg; de vil ha nærhet og varme, men de vet ikke helt hvordan de skal gå frem for å få det, sier Sander.

– Men uansett hva som ligger bak, er ikke oppførselen OK. Akkurat som alle andre må de ta ansvar for handlingene sine, og innse at de sårer andre mennesker, avslutter hun ovenfor Frida.se.