GAVETIPS: Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi kjæresten i bursdag, og nettopp derfor har vi samlet 7 gode forslag. FOTO: Scanpix
GAVETIPS: Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi kjæresten i bursdag, og nettopp derfor har vi samlet 7 gode forslag. FOTO: Scanpix Vis mer

gavetips

De 7 beste gavetipsene til kjæresten

Gi en gave hen kommer til å huske <3

TOPP: De fleste som har kjæreste kan synes det er vanskelig å vite hva man skal gi til sin utkårede. Man vil jo gi noe spesielt, og noe hen kommer til å huske lenge...

Ting som klær og parfyme er kanskje det mest vanlige å gi til kjæresten, og det er supert, dét – men av og til er det også gøy å tenke litt utenfor boksen.

Vi i TOPP har samlet sammen våre beste gavetips til kjæresten. Sjekk det ut under!

LES OGSÅ: 7 tegn på at vennen din er skikkelig keen på deg

Lag en middag. Du trenger faktisk ikke gjøre det så vanskelig. En god hjemmelaget middag kan bety mye for kjæresten, og om du tenner noen lys i tillegg, blir det ekstra romantisk.

Lag en matrett du vet hen liker og sett et søtt bursdagskort på tallerkenen hens <3

Overrask med telttur. Pakk sammen sakene og ta med kjæresten din på telttur! Det blir noe uten om det vanlige, og mest sannsynlig en gave hen kommer til å huske leeenge.

Lag en kollasj. Finn frem gamle og nye bilder, og print ut noen av de hyggeligste meldingene deres. Dette er en gave kjæresten din kommer til å sette pris på!

Gi hen antall gaver i forhold til alder. Om kjæresten blir 20, kjøp inn 20 små-gaver (verdien på hver av dem bestemmer du selvfølgelig selv, utifra hva slags budsjett du har). Kanskje du kan hjemme de rundt i huset også, som en liten skattejakt. Smelt...

Lag en liten video. Rediger sammen videoer og bilder av dere til en liten videosnutt og legg på noe romantisk musikk i bakgrunn <3 Her kommer det til å bli felt noen tårer, for å si're sånn.

LES OGSÅ: Slik er drømmedama til Tarjei Sandvik Moe

Gi hen en liten reise. Dersom du har jobb og føler at du kan ta deg råd til det – hva med et gavekort på en weekendtur til for eksempel København eller Praha? Finn en billig reise, og overrask kjæresten din med en tur.

Supriseparty. Inviter alle vennene hens og arranger et overraskelsefest! Alle fortjener faktisk en overraskelsesfest i løpet av livet, og tenk så glad hen kommer til å bli om det er du som gir det til hen.