RÅD: I løpet av livet får du mange kjærlighetsråd – hvilke funker ikke? FOTO: Scanpix
RÅD: I løpet av livet får du mange kjærlighetsråd – hvilke funker ikke? FOTO: Scanpix Vis mer

kjærlighetsråd

7 kjærlighetsråd du kommer til å få – som ikke funker!

Ikke alle råd er like gode...


TOPP: Har du hatt kjæreste eller datet noen, vet du at det alltid vil være meninger hos andre om crushet ditt. Råd, tanker og meninger fra andres erfaringer. Som regel er det godt ment.

Og hvis du ikke har hatt kjæreste ennå, kan du være litt forberedt!

Vi har nemlig samlet noen helt sanne råd som folk faktisk gir, som vi har erfart at ikke funker...

LES OGSÅ: 3 kjappe fakta om orgasmer

1. Flørte med andre. Noen vil råde deg til å flørte med andre på byen, på fest eller på skolen. Å late som at du ikke har kjæreste for å få komplimenter og selvtillit. Å prate med andre er selvfølgelig ikke noe farlig, men heftig flørting med andre når du har kjæreste? Ikke kult...

I tillegg er det jo litt dårlig gjort å late som du er singel hvis den andre personen er interessert?

2. Det som skjer, det skjer. Kjæresten din får jo ikke vite noe uansett? Jepp, dette rådet er som regel gitt av kelnere som vil selge deg drinker, eller noen som er interessert i deg. At du bare skal «slippe deg løs» og glemme kjæresten din som kanskje ikke er til stede akkurat da.

Vi trenger vel ikke si så mye annet enn at dette ikke funker om du fortsatt vil ha kjæreste dagen etter. Lol.

3 Promp og rap. Altså, å slippe en promp eller rape foran kjæresten er ikke farlig. Det er helt naturlig, og skjer alle. Kjæresten din kommer aldri til å slutte å like deg på grunn av det (i så fall er hen helt dust). MEN – det å oppfordre til å gjøre det foran crushet, synes vi kanskje er litt rart...

4. Hvorfor ordne deg, hen skal jo like deg uansett? Liker du å ordne deg før du skal treffe crushet? Det er helt lov. Hvis andre synes det er teit, skal du ikke bry deg om det. Ja, man skal like hverandre både i fin kjole og i joggebuksa, men å ville ordne seg for hverandre er bare søtt <3

5. Gjør kjæresten sjalu. Med mindre dere synger på siste verset og du desperat vil finne ut om det er noe følelser igjen, så er det helt fy-fy. Sjalusi er en vond følelse, og det er dårlig gjort å gjøre det med vilje.

6. Det vil ikke vare, gjør det slutt. Jepp, et veldig rart tips, men vi måtte ta det med. Hvis du får kjæreste i ung alder, kan det være noen som vil råde deg til å gjøre det slutt fordi det uansett ikke vil vare. Dette er det jo bare du som bestemmer, og hvis du er lykkelig i forholdet, hvorfor gjøre det slutt? Hvem vet, kanskje det er "the one"?

7. Ikke flytt sammen, tenk på hva du ville gjort som singel. Et litt komplisert råd, for noe ved det er sant. Hvis det blir aktuelt å flytte sammen en gang, skal du ikke gjøre det bare fordi kjæresten vil. Du skal kjenne på hva som er riktig for DEG. Men hvis du elsker hen og dere har det fint, så har du det kanskje best ved å bo sammen?

LES OGSÅ: Nå har stjernen klippet av seg håret!

.