IRRITERENDE: Ja, kjæresten/kompisene våre kan være supersøte og morsomme å henge med, men noen ganger sier de ting som ikke akkurat faller i god jord... FOTO: scanpix
IRRITERENDE: Ja, kjæresten/kompisene våre kan være supersøte og morsomme å henge med, men noen ganger sier de ting som ikke akkurat faller i god jord... FOTO: scanpix Vis mer

gutter

7 irriterende ting gutter sier

Du har garantert fått høre et par av disse før.


TOPP: Vi legger slett ikke skjul på det: Vi digger gutter. Dét er ikke til å stikke under stol.

Måten de noen av de smiler til oss når de er går forbi oss i gangene på skolen... De kan gi oss de beste klemmene og få oss til å føle oss trygge... Mange av de lukter så godt...

Pjuh.

Ja, det er mange ting vi elsker med gutter, enten det er kjæresten vår eller gode kompiser – men av og til sier noen av de ting som ikke akkurat faller i god jord.

LES OGSÅ: Slik ser Mathlete-jenta fra «Mean Girls» ut 13 år senere

«Hvorfor er du så sur? Er det den tiden i måneden, eller?», er selvfølgelig en klassiker. Arrrggghh.

Vi i TOPP-redaksjonen har samlet syv irriterende ting gutter sier – noen har vi fått høre selv, andre er sendt inn av lesere.

Sjekk dem ut under!

Pssst: Selvfølgelig gjelder ikke dette alle gutter, men vi har erfart at utsagnene _kan_ være en gjenganger hos en del av dem.

LES OGSÅ: Harry Styles sjarmerer hele verden i «Carpool Karaoke»

1. «Er du klar snart eller?» Vi forstår det kan være kjedelig å vente, men å mase hjelper ikke. Å oppnå fleeky øyenbryn tar tid, OK....?

2. «Wow, ro deg ned...» Hvis du virkelig vil at jeg skal roe meg ned, er dette det siste du bør si. JEG VAR ROLIG, FREM TIL DU ÅPNET MUNNEN.

3. «Du er så sur – er det den tiden i måneden, eller?» Ja, vi har allerede nevnt denne, men den må skrives igjen. For, altså... Seriøst? Nope. Nei. Slutt.

4. «Er ikke det skjørtet litt i korteste laget?» Jeg har tydeligvis tatt det på meg, så nei, det synes jeg ikke – og da bør ikke du bry deg med det heller.

5. «Trodde du sa du skulle kutte ned på sjokoladen, jeg». Ehm, shhh. Bare ikke.

6. «Jeg vil bare ikke ha kjæreste akkurat nå». Ja, denne er kanskje sann i noen tilfeller, men ofte er det bare enn unnskyldning. Hvis du ikke liker meg godt nok til å date meg, så bare si det.

7. «Hvorfor har du så mange sko?». Fordi <3sko<3. Derfor.