POTENSIELL KJÆRESTE: Her er fem tegn på at sommerflørten er interessert i noe mer. FOTO: Scanpix
POTENSIELL KJÆRESTE: Her er fem tegn på at sommerflørten er interessert i noe mer. FOTO: Scanpix Vis mer

sommerflørt

5 tegn på at hen vil være noe mer enn en sommerflørt

Blir det kjæreste til høsten?

TOPP: Vi har alle vært der. Etter sommeren sitter vi igjen med nye minner, en fresh brunfarge, og dessverre i mange tilfeller: Et knust hjerte.

Sommerflørtene har en tendens til å komme og gå.

Kanskje er det en kjekkas som sjekker deg opp ved bassengkanten på sydenferie med familien, eller jenta på nabohytta?

Dessverre kan det være sånn at en sommerflørt ikke blir noe mer enn en sommerflørt – men det er viktig å huske på at noen flørter faktisk kan utvikle seg!

LES OGSÅ: Slik avslører kroppsspråket hans om han flørter

Merker du at det kribler litt ekstra i magen når du tenker på flørten din og at du gjerne skulle forsøkt å få noe mer ut av det; her er tegnene du skal se etter.

Det kan nemlig være sånn at gutten eller jenta du liker gjerne vil noe mer også...

1. Hen tekster deg ofte. Og svarer deg med én gang! At hen tydelig viser at hen tenker på deg, er et godt tegn.

2. Hen viser at hen liker deg. Holder hen rundt deg, tar deg i hånden, eller kanskje kysser og klemmer på deg når dere er ute? Det er et godt tegn når personen helt tydelig ikke er redd for å vise at du betyr mer for hen enn en venn.

3. Hen husker ting du har sagt. Kanskje spør hen om dere skal på tivoli, fordi hen husker du snakket om en berg og dal-bane du tok på tur med familien som liten (OK, dårlig eksempel – men dere skjønner greia!). Det er tydelig at hen liker deg godt når hen lytter til det du sier, og viser at hen også bryr seg om det.

LES OGSÅ: 4 teorier om neste sesong av «13 Reasons Why»

4. Du får møte vennene hens. Når en person lar sine aller helligste (vennegjengen) møte deg – da kan du være ganske sikker på at hen vil noe mer! Hen lar nemlig ikke hvem som helst bli kjent med de som kjenner hen aller best ...

5. Og hen er opptatt av å møte dine venner! Hen snakker masse om å møte vennene dine og går hardt inn for at de skal like han. Tro oss: Denne personen er definitivt interessert i å være med deg en stund <3