KLAR FOR NOE MER: Er flørten din kanskje klar for et mer seriøst forhold? Vi har samlet fem tegn på nettopp dét! FOTO: Scanpix
KLAR FOR NOE MER: Er flørten din kanskje klar for et mer seriøst forhold? Vi har samlet fem tegn på nettopp dét! FOTO: Scanpix Vis mer

Forhold

5 tegn på at flørten din er klar for et forhold


TOPP: Du har møtt en person du digger.

Hen er kul, hen får deg til å le og dere trives kjempegodt i hverandres selskap.

Sommerfuglene i magen har meldt sin ankomst for lengst – men er hen mer enn en flørt?

For å finne ut om gutten eller jenta du liker er klar for et fast kjæresteforhold, er det flere små tegn du kan være på utkikk etter. Sjekk dem ut under!

LES OGSÅ: Slik sikrer du at du gir det perfekte førsteinntrykket

1. Hen vil at du skal møte familien og vennene hans. At hen har lyst til å introdusere deg for sine nærmeste, er et sikkert tegn på at du betyr mye for hen. Det signaliserer at hen, enten hen er klar over det eller ikke, tror du kommer til å være i livet hens lenge.

Dersom personen ikke ser noen fremtid med deg, ville hen jo aldri ha bedt deg hilse på moren og faren!

2. Hen viser at han bryr seg om deg. Det går aldri lang tid mellom hver gang hen forteller deg at hen er glad i deg og at hen føler seg heldig som har deg – og det mangler heller ikke på kyss og gode klemmer! Dersom dere er fra hverandre tikker det med jevne mellomrom inn tekstmeldinger om at hen savner deg.

3. Hen har ingen problemer med å lage langsiktige planer med deg. I hens hode er det ingen tvil om at dere fortsatt er sammen om et halvt år – så hvorfor ikke overraske deg og bestille to billetter til den konserten i februar?

4. Hen tar del i dine interesser. Hen vil gjerne kjenne deg så godt som mulig, og en stor del av det er å delta på ting du synes er gøy.

Liker du å stå på snowboard og vil en tur ut i bakken – hen er med! Det som er viktig for deg, er viktig for hen. Og omvendt, så klart.

5. Hen inkluderer deg når han snakker om fremtiden. Når hen snakker om fremtiden, sier hen automatisk «vi» i stedet for bare «jeg».

Uansett om hen drømmer om å bli advokat, forfatter eller profesjonell fotballspiller vil hen ha deg ved sin side. Hen kan rett og slett ikke se for seg livet uten deg! Sukk... <3