SOMMERFLØRT: Endelig sommer og endelig tid for litt sommerflørting. FOTO: Scanpix
SOMMERFLØRT: Endelig sommer og endelig tid for litt sommerflørting. FOTO: Scanpix Vis mer

sommer

5 grunner til at en sommerflørt er en god idé

<3

TOPP: Sommeren er endelig her, og det må uten tvil være den beste tiden av året.

Skolen er slutt og på jobb er ting mer avslappet, det er som om tiden går saktere og alle beveger seg mer langsomt...

Hvis du er singel er sommeren den perfekte anledning til å eksperimentere litt. En sommerflørt er avslappet, uten forpliktelser og ganske sexy.

Under finner du 5 grunner til hvorfor du bør teste ut sommerflørt!

Les også: Alt vi vet om den nye versjonen av «Løvenes Konge»

1. Dramafri-sone. En sommerflørt er per definisjon ment å være avslappet og ikke-forpliktende. Snakk sammen og avklar at begge er på samme bølgelengde når det kommer til forventinger.

Etter dette kan du slappe av: Dét er nemlig den mest alvorlige forholdspraten dere kommer til å ha.

Les også: 7 ting alle jenter må slite med hver sommer

2. Mer tid. Det er sommer, kveldene er lenger og pliktene færre. Du har med andre ord mer tid til å bruke sammen med flørten din, og sammen kan dere nyte friheten.

3. Mulighetene er endeløse. Glem kino og film-datene – sommeren med alle sine muligheter ligger foran dere: Sykling, surfing, kanoturer, fjellturer, camping, bading, jogging, lange, late dager på stranden, grilling i parken, is-spising, vannkrig...

Og på regnfulle dager kan dere bli gjennomvåte sammen og etterpå kose dere under samme pledd, med popcorn og en god film.

Les også: Guide: Våre beste onani-tips

4. Alle er lykkeligere. De varme dagene og lange, lyse kveldene får alt til å virke så lett og problemfritt. Livet er bra, alt er chill og det største dilemmaet handler om dere skal dra i parken eller på stranda.

5. Du føler deg friere. En sommerflørt er en du kan ha det gøy sammen med, du trenger ikke ha guarden oppe og prøve å imponere hele tiden. Du kan bare være deg selv, og prøve nye ting.