DATING: Det er ikke bare-bare... FOTO: YouTube
DATING: Det er ikke bare-bare... FOTO: YouTube Vis mer

dating

10 ting du bare skjønner hvis du tar dating (veldig) seriøst

#nochill


TOPP: Det er lett å ønske å være helt chill når det kommer til dating, men altså.. Ikke alle har den evnen.

Denne saken er til dere som stresser over de små tingene og gråter over ekser som du teknisk sett aldri var sammen med...

Du er kanskje en som tar dating litt (for) seriøst, men samtidig er du EKTE, full av følelser og mange har det som deg!

Du er også den venninnene dine kontakter når de trenger støtte mens de Facebook-stalker crushet.. For yesss – du vet hvordan det er.

Her er 10 kamper du vil forstå:

LES OGSÅ: Slik går du frem for å "dumpe" en venn

1. Vite hvor dere står. Det er ikke noe galt med å ville vite hvor du har hen. Ikke sant? Det MÅ jo ikke være kjæreste, partner eller sjelevenn, liksom. Men hallo, kan man i alle fall vite hvor vi står nå liksom? Jeez.

2. Overanalysere ALT. Hva gjorde du galt? Gjorde du egentlig noe galt? Var det dumt å si? Hva mente hen egentig med det? Du våkner klokka 3 på natta og bare: «Funka ikke mitt forrige forhold fordi jeg trippel-teksta hen den gangen???»

3. Du planlegger dater. Ingen kan matche din intense planlegging før en date.

4. Late som du vet mindre enn du gjør. Altså, du har jo googlet hele familien til daten, så du er livredd for å avsløre deg når hen forteller noe du (selvfølgelig) vet fra før.

5. Vente på meldinger eller snaps... Altså, den perioden er så stressende at den påvirker hele livet litt og hvordan du har det.

6. Legge for mye i ting. Altså, hen ville vel ikke sett på Storyen din hvis hen ikke liker deg og vil gifte seg og få to kids og en Golden Retriever? Eller?

7. Å late som du er chill. Så mye at du nesten virker slem. Du skal jo ikke være påtrengende, og da bikker det nesten over til bitchy. For du bryr deg jo ikke. Liksom.

9. Lese meldinger høyt til venner før du sender dem. Og selvfølgelig lese datens meldinger like mange ganger, så dere til slutt nesten ikke husker hva som faktisk har blitt skrevet eller hva som har blitt kuttet ut og lagt i Notater-appen.

10. Å vite at når alt kommer til alt... Hvis personen du dater ikke takler deg, kan de faktisk bare dra et visst sted. Hvis de ikke setter pris på deg og bare skal playe; det gidder du ikke i lengden. Tiden din er faktisk ganske verdifull! #bye


LES OGSÅ: 12 morsomme ting å gjøre med vennene dine