miley cyrus, liam hemsworth
FORELSKEDE STJERNER: Miley Cyrus og Liam Hemsworth er desidert et av favvo-parene våre i Hollywood! Rex Features

Miley Cyrus: Hun og Liam tok nettopp tidenes julekortbilde

Igjen og igjen beviser stjerneparet hvorfor de er så #goals.

TOPP.NO: Hollywoods heteste par (for andre gang — de slo jo opp en periode), Miley Cyrus (24) og Liam Hemsworth (26) har det med å virkelig eie Instagram når de først deler bilder fra livet sitt sammen.

Hvem kan vel ikke glemme de koselige bildene Liam la ut av Miley på bursdagen hennes tidligere i høst? Snakk om å lage en romantisk morgenstund for den søte forloveden sin. Sukk!

LES OGSÅ: Disse skuespillerne fikk nesten rollen som Hannah Montana

Hvorfor de to turtelduene alltid er så #goals, må være fordi de igjen og igjen beviser at man kan finne den store kjærligheten selv om man er superstjerne.

Og at det faktisk går an å finne tilbake til hverandre etter et brudd. De er rett og slett skikkelig forbilder i en stjerneverden der det ellers er vanskelig for par å holde sammen <3

LES OGSÅ: Sjekk de kleine bildene av Justin Bieber faren til superstjernen har delt på Instagram

Derfor blir vi ekstra glade av bildet Miley sin storesøster, Brandi, delte på Instagram. For det er ingen tvil om at Liam er et fullverdig medlem av Cyrus-familien:


Lenge leve kjærligheten <3

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger