miley cyrus, liam hemsworth
JUL MED MIAM: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har delt de søteste bildene fra årets julefeiring. Instagram/@mileycyrus

Liam og Miley: Slik feiret de julen sammen

Og sjekk det søte smykket Liam Hemsworth ga Miley Cyrus i julegave!

TOPP.NO: Vi blir liksom aldri helt lei av å skrive om det søte stjerneparet Miley Cyrus (24) og Liam Hemsworth (26).

Det er rett og slett inspirerende å følge de to turtelduene, som er sammen igjen (og har det bedre enn noensinne!) etter et tre år langt brudd.

LES OGSÅ: 10 serier du må se om du allerede savner «PLL»

Den australske kjekkasen og den tidligere Disney-stjernen møttes under innspillingen av filmen «The Last Song» i 2010, og ble forlovet to år senere, da Miley bare var 19 år og Liam 22 år.

Allerede i 2013 gikk det hete stjerneparet hver til sitt, og det var nok ingen som så for seg at de kom til å finne tilbake til hverandre.

LES OGSÅ: 5 tegn på at han du liker er en «fuckboy»

Men for et år siden begynte ryktene om en gjenforening å svirre, da Miley ble observert med Liam sin familie i Australia — og nå er det ikke lenger noen tvil om at #Miam igjen er et faktum.


Etter at de to skuespillerne kickstartet julen med et skikkelig koselig bilde av Liam med resten av Cyrus-klanen, har det ikke manglet på bilder og innlegg fra feiringen deres.


Blant annet deler «Wrecking Ball»-sangeren bilde av det skikkelig søte halvmåne-smykket Liam ga henne i julegave — og igjen viser han hvorfor han er verdens søteste kjæreste! Bare sjekk hva han ga henne i bursdagsgave i høst <3

Og igjen var hun så fornøyd med innpakningen, at hun måtte dele et ekstra bilde av gaven:


Er det én ting Miley er kjent for, så er det å leke seg med klær og stiler. I julen holder hun selvsagt ingenting tilbake:


Og hundene er selvsagt en del av julefeiringen. Her er de med Dora, den store adopsjonsvalpen dyreelskeren Miley hjalp å finne til Liam.


Det er tydelig at Miley også har feiret julen med Liam sin familie i år. Blant annet har de tatt bilde sammen med Liams mor, Leonie, og Elsa Pataky, som er gift med Liams verdenskjente skuespillerbror, Chris Hemsworth, kaller «Hannah Montana»-stjernen "familie" i en post på Instagram.

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger