kendall jenner, v magazine
NY TATOVERING TIL COVER: Kendall Jenner rocker en gigantisk slange på låret på forsiden av nyeste V Magazine. Faksimile/© V Magazine

Kendall Jenner: Poserer med gigantisk slangetatovering

Stjernens lår er fullstendig dekket av blekk på coveret av stort magasin.

TOPP.NO: Coveret til V Magazine sitt store januarnummer har blitt avslørt, og ingen ringere enn realitystjernen og modellen Kendall Jenner (21) har vært så heldig å få pryde forsiden.

Og 21-åringen rocker en ganske uvant look i det anerkjente motemagasinet, som har blitt kjent for sine kule og utradisjonelle covere.

Se bilde lenger ned i saken.

LES OGSÅ: Her er de 10 mest brukte Snapchat-filterne i 2016

Den mørkhårede supermodellen har nemlig fått påmalt en gigantisk slangetatovering for anledningen. Jepp, den er STOR! Men (heldigvis?) ikke permanent...

«Keeping Up With The Kardashian»-stjernen poserer sammen med den anerkjente tatovøren Jenai Chin, og det er han som har designet og tegnet den oppsiktsvekkende kroppskunsten i forbindelse med magasinutgaven, som passende nok kalles «Forever Yours»-nummeret. 

LES OGSÅ: Bella Thorne får kritikk for merkelig sminkepåfunn

Mon tro om ikke Kenny blir inspirert til å få enda en tatovering etter fotoshooten? It-jenta har nemlig tre tatoveringer fra før, men de er derimot veldig små.

Hun har et lite hjerte tatovert på hver langefinger og teksten "meow" tatovert på innsiden av underleppa. Med andre ord står de i sterk kontrast til den store slangen på coveret:

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger