justin bieber, barbados
BARIS PÅ BARBADOS: Justin Bieber var nylig på ferie i øyparadiset, og vi digger alle bildene av den halvnakne kjekkasen på stranda! Xposure

Justin Bieber: Har rare merker på kroppen

Bilder av Justin Bieber på stranda viser at han fortsatt er hekta på en spesiell behandling.

TOPP.NO: Sommeren 2015 gikk bilder av Justin Bieber fra stranden i Australia viralt — og det var ikke på grunn av superstjernens hotte kropp.

Nei, fansen kunne observere store, røde sirkler på kroppen til den kanadiske musikeren, og det ble raskt kjent at den talentfulle sangeren er en ihuga fan av den alternative behandlingsmetoden «kopping».

LES OGSÅ: Sofia Richie kopierer den nye tatoveringen til Kylie Jenner

I «kopping» settes oppvarmede vakuumkopper rett på huden ulike steder på kroppen, og skal visstnok bedre blodsirkulasjonen og lindre smerter — men det finnes ingen dokumenterte bevis på at det faktisk funker.

Men Justin er ikke den eneste kjendisen som har testet «kopping». Andre store stjerner i Hollywood, som Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow og Victoria Beckham, har også digget den merkelige kroppsbehandlingen.

LES OGSÅ: Er eventyret om Louis Tomlinson og kjæresten over? Én av dem beskyldes for utroskap

Og ut fra de siste bildene av kjekkasen fra ferie på Barbados, er det tydelig at 22-åringen fortsatt bruker «kopping» aktivt. I hvert fall om vi skal tyde de store, røde sirklene man kan skimte på brystet til kanadieren:

justin bieber
RØDE SIRKLER: Du kan se merkene etter "kopping-behandlingen" på brystet til kjekkasen. Splash News

justin bieber
VELTRENT STJERNE: Justin har brukt mye tid på å trene den siste tiden, og det synes på bildene av han fra Barbados-ferien! Xposure

Justin Bieber, Barbados
MØTTE FANSEN PÅ STRANDEN: Det var ikke mye fred å få for superstjernen, men Justin pratet og lo med den nysgjerrige fansen som kom bort på stranden. Splash News

 

 

 

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger