Justin Bieber
DATER JUSTIN NOEN? Mange spekulerer i om superstjernen har en spesiell jente i livet sitt for tiden. Splash News

Justin Bieber: Den mystiske jenta er avslørt

... Og vi må innrømme at vi tviler på at skjønnheten dater Justin.

TOPP.NO: Like før jul, den 16. desember for å være helt nøyaktig, ble Justin Bieber (22) fotografert da han tok med seg en mystisk jente inn på privatflyet sitt.

Det tok ikke lang tid fra bildene av superstjernen og ryggen til den ukjente jenta ble sluppet, til ryktene var i gang om hvem den heldige utvalgte faktisk kunne være — for det MÅ jo være en helt spesiell jente når selveste Justin tar henne med på flyet sitt?!

LES OGSÅ: 9 ting i julefilmen «Alene hjemme» som ikke gir mening

Blant annet ble det spekulert i om det ikke var en av artistens tidligere ekser, som Hailey Baldwin, Selena Gomez eller Sofia Richie, som fikk joine kjekkasen i flyet.

Men nå er altså sannheten her. Samme dag knipset nemlig en observant fan et bilde av Justin og hans celebre venninne Kendall Jenner (21) som spiser sammen på en burgersjappe i Utah (sistemann på bildet ligner til forveksling på Miley Cyrus sin ekskjæreste, Patrick Schwarzenegger, men helt sikre er vi ikke).

Og guess what? De har på seg nøyaktig samme klær som på paparazzibildene fra utenfor privatflyet.

LES OGSÅ: 5 tegn på at fyren du liker er en fuckboy


Nå er det nok noen som vil argumentere for at den mørkhårede modellen og artisten er gamle flammer, men vi tviler på at dette var noe mer enn en uskyldig vennedate.

Spesielt siden Kenny blir koblet til ikke bare én, men faktisk hele TO kjekkaser for tiden.

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger