jennifer lawrence
FERDIG MED FANBILDER: Skuespiller Jennifer Lawrence (26) vil ikke lenger ta selfies med fansen om hun møter dem på gata. DPA

Gjør som Justin Bieber i 2017

Jennifer Lawrence har en hjerteskjærende nyhet til fansen.

TOPP.NO: Skuespiller Jennifer Lawrence (26) kjenner på presset som følger med stjernestatusen.

Superstjernen, som er aller mest kjent for sin ikoniske rolle som Katniss i «Hunger Games»-filmene, har sikret seg millioner av fans verden over gjennom karrieren sin. 

LES OGSÅ: Sjekk «SKAM»-skaperens fine nyttårsgave til fansen

Men at det også er en mørkere og tøffere bakside ved det glamorøse livet, dét kan den blonde skjønnheten skrive under på — og nå vil hun slutte å ta selfies med fansen sin. 

I mai 2016 bestemte Justin Bieber seg for det samme, og mange beliebers har måttet innse at de ikke får forevige øyeblikket om de er så heldige å få støte på sitt store idol.

LES OGSÅ: Kylie Jenner sin nye tatovering er dedikert til Tyga

Selv om vi selvfølgelig synes det er synd at J-Law ikke vil ta bilder med fansen lenger, har «Passengers»-stjernen et godt poeng:

— Jeg har begynt å bli skikkelig frekk og mer privat, sier blondinen i et intervju med Daily Telegraph.

Chris Pratt, Jennifer Lawrence
JENNIFER LAWRENCE: Skuespilleren er for tiden aktuell med sci-fi-filmen "Passengers", som hun spiller i sammen med Chris Pratt. Ap

— Jeg tror at folk tror at vi allerede er venner fordi jeg er kjendis og de føler de kjenner meg — men jeg kjenner ikke dem, forklarte 26-åringen, som for tiden dater en 21 år eldre filmskaper.

— Jeg må beskytte boblen min, altså "jeg har en rar jobb, men ikke la dette bli virkeligheten min".

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger