emma watson
EMMA WATSON: Skjønnheten, som spiller Belle i den kommende Disney-filmen, har blitt foreviget som en mildt sagt merkelig dukke. Rex Features

Emma Watson: Sjekk Belle-dukken av henne

Den ser ut som Justin Bieber med langt hår.

TOPP.NO: Den filmen vi i Topp-redaksjonen, og det som føles som resten av verden, er aller mest spent på i år, er uten tvil Disneys nye versjon av «Skjønnheten og Udyret».

Ikke minst har selveste Emma Watson (26) hovedrollen, men traileren gir oss gåsehud fra topp til tå — filmen ser rett og slett helt fantastisk ut! Det er ikke tvil om at de har klart å proppe den full av Disney-magien som vi elsker...

LES OGSÅ: Justin Biebers kropp er full av rare merker 

Og som seg hør og bør når en ny Disney-film er på vei, kan du allerede sikre deg mange effekter fra filmen. 

Det er i forbindelse med dette at et bilde av en Belle-dukke nå deles verden over. Emma har nemlig blitt foreviget som en dukke basert på karakteren sin — men hun ligner overhodet ikke på plastversjonen.

LES OGSÅ: Fansen er i sjokk over forferdelig voksfigur av Beyoncé

Nope. Den er altså så ugjenkjennelig at den har fått folk til å tenke på Justin Bieber (22) med langt hår i stedet. Lol!


Hva synes du? Vi må innrømme at vi ikke synes den ligner så veldig på Emma, men at den er klin lik Biebs? Vel, bedøm selv:

justin bieber
JUSTIN BIEBER: Ligner Belle-dukken på en langhåret variant av Biebs? Pa Photos

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger