Scanpix

– Dette er den første babyen i familien vår

Briana Jungwirths pappa har tatt bladet fra munnen i eksklusivt intervju!

I går kom det frem at Brianas tidligere stefar bekreftet babyryktene som svirrer rundt One Direction-medlem Louis Tomlinson og hans tidligere flamme Briana Jungwirth.

Men eks-stefaren er ikke den eneste som har snakket ut om graviditeten.

Brianas biologiske far, Joe Jungwirth, åpnet seg i et eksklusivt intervju med Daily Mail som bekrefter at den unge stylisten er gravid.

Les også: Louis bryter stillheten etter babyryktene

«Briana er veldig sjenert, hun er sterk men sjenert, hun er tøff men sjenert og hun har det vanskelig med det, det stresser henne ut akkurat nå, hun tekster meg hele tiden,» fortalte Joe.

«Nå som hun er ute av morens hus har hun det litt bedre men hun liker virkelig ikke noe av dette,» og referer til all publisiteten hun har fått siden det først ble kjent.

Briana skal for øyeblikket oppholde seg på et hotell som er betalt av Louis og teamet.

23-åringen fortalte moren Tammi, stefaren Brett og stebroren Austin om graviditeten for rundt to uker siden hjemme i Calabasas, California. Faren Joe og stemoren Karen fikk vite det like etter.

Les også: Kjenner du igjen «Hunger Games»-stjernen?

«Dette er den første babyen i familien vår, det vil bli det første barnebarnet. Ja, vi er spente, Briana har det veldig bra,» avslørte Joe til nettsiden.

«Det er et lite sjokk, du vet, de er barn, ting skjer, men jeg støtter henne. Jeg elsker henne over alt og alt er bra. Vi elsker henne og støtter henne, vi står bak henne, det er alt jeg kan si,» la han til.

Det ventes fortsatt på en offisiell uttalelse fra Louis.

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger