ANNONSØRINNHOLD

TIPS: Supermodellen og it-jenta Gigi Hadid viser deg hvordan du får tre av hennes favoritt-looker! FOTO: Maybelline
TIPS: Supermodellen og it-jenta Gigi Hadid viser deg hvordan du får tre av hennes favoritt-looker! FOTO: Maybelline Vis mer

Gigi hadid

Slik sminker du deg som Gigi på 1, 2, 3

... Og dette er produktene du trenger!

Det er ikke til å legge skjul på at it-jenta Gigi Hadid uten tvil er en av våre favoritter og største inspirasjonskilder; og dét av mange årsaker!

Ikke bare virker hun utrolig kul og jordnær, hun har også en av de kuleste stilene og ikke minst beste sminke-lookene til enhver tid.

Så, da hun tidligere denne månedene lanserte sin første sminkekolleksjon i samarbeid med Maybelline, kunne vi ikke vært lykkeligere!

Alle hennes favorittprodukter samlet i tre underkolleksjoner: East Coast, West Coast og jetsetter – hvor hver enkelt kolleksjon tar for seg «de tre livene» Gigi lever.

Bylivet i New York, det avslappede og solfylte livet i California, og det hektiske reiselivet.

GLAM: Ifølge Gigi er cat-eyes og nude lepper den perfekte bykombinasjonen, enten du skal på shopping, middag eller fest. FOTO: Maybelline
GLAM: Ifølge Gigi er cat-eyes og nude lepper den perfekte bykombinasjonen, enten du skal på shopping, middag eller fest. FOTO: Maybelline Vis mer

Uansett hvor hun befinner seg – om det er på shopping, stranden eller på flyet – ser hun alltid smashing ut.

Vil du gjøre det samme? Her er tre av våre favoritt Gigi-looks, som du enkelt kan få til selv på 1, 2, 3 – og Gigi selv viser deg hvordan!

East Coast Glam

For den perfekte by-looken – enten du skal på shopping, på middag med jentene eller fest – er det spesielt tre produkter Gigi sverger til, og som gjør henne klar på få minutter.

image: Slik sminker du deg som Gigi på 1, 2, 3

En god eyeliner til å lage en strøken «cat-eye» strek, en nude-farget leppestift for å markere leppene (uten å ta oppmerksomheten vekk fra øynene!) og et godt glød-produkt; gjerne en flytende highligter.

GLOW: Er det en ting Gigi er god på er det naturlig glød med en dash av eleganse! Foto: Maybelline
GLOW: Er det en ting Gigi er god på er det naturlig glød med en dash av eleganse! Foto: Maybelline Vis mer

West Coast Glow

Ønsker du en mindre «røff» look, som passer til de fleste anledninger, er Gigis klassiske West Coast Glow-look dét du bør gå for.

Glødende og naturlig, med en dash av eleganse!

image: Slik sminker du deg som Gigi på 1, 2, 3

Nøkkelproduktene er nok en gang glød-produkter (både highlighter og bronzer), naturlig øyenskygge i nude og prikken over i'en; en fresh, rød leppestift!

Pssst: Hold sminken så naturlig og glødende som mulig og la leppene gjøre mesteparten av jobben.

THE JETSETTER: Kolleksjonens navn beskriver uten tvil it-jenta, som er på farten så å si hver eneste dag – og ser fremdeles alltid smashing ut! FOTO: Maybelline
THE JETSETTER: Kolleksjonens navn beskriver uten tvil it-jenta, som er på farten så å si hver eneste dag – og ser fremdeles alltid smashing ut! FOTO: Maybelline Vis mer

Jetsetter Travel

Vet du at du skal være ekstra mye på farten en dag eller skal du ut på tur – enten det er en roadtrip eller en flere timers flytur – er en naturlig (men fremdeles fresh!) look perfekt.

Ikke bare er naturlig sminke den letteste å vedlikeholde uten mange produkter og mye tid (vi vet alle hvordan sotede øyne, eyeliner og leppestifter ser ut etter et par timer...), det er også en god støttespiller som får deg til å se fresh ut fra A-Å!

Gå for en lett foundation før du reiser og piff opp underveis med blush, mattende pudder, concealer og friske lepper i deilige rosatoner – og gjerne alle disse produktene i et og samme produkt, som Gigis Jetsetter palette.

image: Slik sminker du deg som Gigi på 1, 2, 3

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.