PRIVAT: Austin Butler er et kjent fjes for mange, men de fleste vet likevel lite om kjekkasen – han er nemlig nokså privat og snakker sjelden med presse. FOTO: Scanpix
PRIVAT: Austin Butler er et kjent fjes for mange, men de fleste vet likevel lite om kjekkasen – han er nemlig nokså privat og snakker sjelden med presse. FOTO: Scanpix Vis mer

annonse

7 ting du ikke visste om Austin Butler

Vi har samlet syv funfacts om «The Shannara Chronicles»-stjernen 😍


Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med HBO Nordic. #annonse

TOPP: Det er ingen tvil om at det kryr av kjekkaser i Hollywood, men det er noen få vi i TOPP har et ekstra godt øye til.

Én av dem vi blir mest mo i knærne av, er Austin Butler.

Skuespilleren begynte karrieren med en gjesteopptreden i megasuksessen «Hannah Montana» i 2007, og siden den gang har han bare blitt mer og mer populær i bransjen.

STJERNE: Austin Butler startet karrieren med en gjesteopptreden som Miley Cyrus' flørt i «Hannah Montana» i 2007. FOTO: Scanpix
STJERNE: Austin Butler startet karrieren med en gjesteopptreden som Miley Cyrus' flørt i «Hannah Montana» i 2007. FOTO: Scanpix Vis mer

Det er altså ganske sannsynlig at du har sett ham på skjermen før – men til tross for at Austin er et kjent ansikt for mange, er det nok ikke alle som vet så altfor mye om han som person.

Stjernen er nemlig nokså privat av seg og gjør sjelden intervjuer.

Så, for å stille nysgjerrigheten din (og vår egen), har vi funnet frem syv «fun facts» om Austin. Sjekk dem ut under!

Han har flere talenter. Nope, 26-åringen er ikke bare flink foran kamera. Han kan også synge og spille flere instrumenter; deriblant fiolin, piano og gitar.

Han er for tiden aktuell med sesong to av «The Shannara Chronicles». Altså, vi elsker «The Shannara Chronicles». Superspennende handling, fantastiske skuespillere, romantikk, trekantdrama, magi... Hva mer trenger man?

Austin spiller karakteren Wil – som er halvt menneske og halvt alv – i den actionfylte fantasyserien, og vi har gledet oss til å få et gjensyn med ham helt siden siste episode av første sesong ble sluppet i mars i fjor.

Nå er altså ventetiden snart over: Andre sesong er straks klar for skjermen (se trailer under 🎬👏🏽), og vi gleder oss ihjel! Premieren er 12. oktober på HBO Nordic.

Han er ikke ferdig med utdannelsen sin. Austins karriere begynte for alvor å blomstre da han nettopp var ferdig på high school som 16-åring. College fikk han altså aldri begynt på.

Han har slitt med depresjon. Stjernen har tidligere fortalt til Cosmopolitan at han tar konkrete tiltak for å hindre at de tunge tankene tar overhånd.

– Jeg går en tur hver morgen, og ramser opp alle tingene jeg er takknemlig for i hodet mitt. Det gjør meg så glad, sa Austin til bladet i 2013.

Han elsker «The Notebook». Det avslørte han under et intervju med Clevver TV, og la også til at han har sett den romantiske klassikeren tre ganger – og er fremdeles ikke er lei.

Han har ikke Snapchat. Til tross for at kjæresten Vanessa Hudgens (Austin har datet «High School Musical»-stjernen siden 2011) er veldig aktiv på Snapchat, har kjekkasen selv droppet å bli en del av gjengen. I stedet er favoritt-appen hans Rehearsal 2; et verktøy som hjelper skuespillere med å øve på og huske replikker.

TURTELDUER: Austin har datet Vanessa Hudgens siden 2011. Her er duoen avbildet under premieren av den første «The Shannara Chronicles» i fjor – andre sesong av fantasyserien kan sees på HBO Nordic fra 12. oktober. FOTO: Scanpix
TURTELDUER: Austin har datet Vanessa Hudgens siden 2011. Her er duoen avbildet under premieren av den første «The Shannara Chronicles» i fjor – andre sesong av fantasyserien kan sees på HBO Nordic fra 12. oktober. FOTO: Scanpix Vis mer

Han gråt av kjærestens «Grease»-opptreden. Da Vanessa i fjor spilte karakteren Rizzo i en liveproduksjon av «Grease», bare timer etter at faren hennes døde av kreft, tok Austin til tårene.

«Wow, @VannessaHudgens fikk meg til å gråte når hun sang i dag. Helt fantastisk», skrev skuespilleren på Twitter kort tid etter at showet var ferdig.