kylie jenner, Instagram
KYLIES NYTTÅRSFORSETT: Realitystjernen hadde et spesielt mål for seg selv i 2016. SipaUSA

Kylie Jenner: Dette var hennes nyttårsforsett i år

Vi tipper den unge realitystjernen hadde litt problemer med å holde løftet sitt...

TOPP.NO: Nytt år, nye muligheter — og enda en sjanse til å sette seg noen mål for det neste året. Kanskje har du allerede skrevet ned en lang liste med nyttårsforsetter for 2017?

Også i Hollywood setter stjernene seg noen nyttårsforsetter, og i 2016 hadde flere kjendiser noen klare mål for seg selv.

LES OGSÅ: Dette hater Kylie med Tyga — han har nemlig en veldig rar uvane i senga

«Glee»-skuespiller Lea Michele (30) ville trene enda mer i året som gikk (blant annet har hun blitt hekta på treningsformen Soul Cycling), One Direction-kjekkas Liam Payne (23) ønsket å slutte å røyke (fansen hans viste sin støtte ved å starte hashtaggen #YouCanDoItLiam), og Kylie Jenner (19) hadde som plan å ikke bruke penger på så mye tull og tøys:

— Jeg vil ikke bruke penger i 2016. Ingenting, bortsett fra på det aller viktigste, sa sminkegründeren til magasinet InStyle.

LES OGSÅ: Dette sier plassen i søskenflokken om deg!

Hun understreket at det er fordi hun nettopp hadde kjøpt nytt hus i slutten av 2015, og var litt stresset over alle pengene hun måtte punge ut med.

I tillegg sa hun i intervjuet at hun ville fokusere mest på business — og vi kan vel trygt konkludere med at hun i hvert fall gjør det stort med både klesdesign og Kylie Cosmetics.


Men om hun klarte å ikke bruke penger på annet enn det aller, aller viktigste — det tviler vi litt på! Når du har råd til nesten hva du vil, kan det ikke være så enkelt å spare penger...

Mon tro hva nyttårsforsettene hennes for 2017 blir?

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger