topptube, gutter, kjærlighet, i hodet på han
TURN-OFFS: Jepp, det er noen ting vi jenter kan finne på å gjøre, som gutta rett og slett ikke digger. Lol! Denne uka er det Mike (til venstre) som joiner Andreas, i stedet for Thomas. Topptube

Kjærlighet: 5 ting jenter gjør som er skikkelig turn-off

Gutta røper hva de ikke synes er så sjarmerende at du gjør...

TOPP.NO: Igjen dukker vi inn i guttenes verden for å bli litt klokere på dem — og hva de egentlig tenker om oss jenter. Jepp, vi snakker selvsagt om vår ukentlige guttevideo på Youtube-kanalen vår Topptube.

Men én liten forskjell er det denne uka. Suite 16-kjekkasen Thomas Alexander Strandskogen måtte prioritere skole (buuu! Neida, tommel opp for å være opptatt av skolen!), og i stedet blir Andreas «Andy» Haukland joinet av stjernefotograf Mike (alias akam1k3).

LES OGSÅ: Gutta røper: Slik vet du om crushet ditt er keen eller ei

Mike, som egentlig heter Michael Ray Vera Cruz Angeles (puh!), har i mange år reist rundt og fotografert flere av de største stjernene i Norge, som Karpe Diem, Astrid S og Arif. 

Og han fikk til og med æren av å følge og forevige Justin Bieber på kamera da kanadieren var i Oslo i 2015 <3

LES OGSÅ: Dette synes gutta om populære jentetrender

I videoen røper de to moroklumpene hvilke ting jenter gjør som er skikkelig turn-off. Jepp, det er noen ting vi jenter kan finne på å gjøre, som gutta rett og slett ikke digger!

(Selvfølgelig gjelder flere av disse punktene gutter også, men siden både Mike og Andy er heterofile handler akkurat denne videoen om jenter, sett fra deres perspektiv)

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger