alene hjemme, friends
HAR ÉN TING TIL FELLES: En observant fan har oppdaget en crazy link mellom julefilmen "Alene hjemme" og tv-serien "Friends". Scanpix

Dette har «Friends» og «Alene hjemme» til felles

Det er en crazy link mellom julefilmen og den populære tv-serien.

TOPP.NO: Har du noen gang nevnt den klassiske julefilmen «Alene hjemme» og den ikoniske tv-serien «Friends» i samme åndedrag før? Nope, ikke vi heller. 

Men tydeligvis er filmen og tv-showet linket sammen på den mest crazy måten. En veldig observant fan har nemlig oppdaget at det huset Monica og Chandler kjøper i en av episodene er det samme huset som Kevin og hans uoppmerksomme familie bor i. 

LES OGSÅ: Dette hatet «Friends»-skuespillerne med serien

Jepp, det er faktisk helt sant. Og bevisene har fanen samlet i en video som du kan se nedenfor. Blant annet kan man kjenne igjen husene i gata rundt. 

Filmen er fra 1990, og episoden av «Friends» kom i 2004, så det spekuleres i om det har blitt brukt scener fra filmen som utsikten man ser fra turtelduenes nye hus — og sånn ser det ut til at de faktisk kjøper McCallisters gamle hus. 

LES OGSÅ: 9 grunner til at historien i «Alene hjemme» ikke gir mening

Fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut de avslørende bildene i videoen:


Kilde: Vi Unge

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger