GOALS: Flørt som Bella Thorne og fang en kjekkas som Gregg Sulkin! Foto: Scanpix
GOALS: Flørt som Bella Thorne og fang en kjekkas som Gregg Sulkin! Foto: Scanpix Vis mer

| Flørting

18 flørtetriks alle jenter mestrer

Sliter du med å komme i gang med flørtingen? Disse gode tipsene hjelper deg på vei <3

TOPPGIRL.NO: Er du singel og helt i flørtemodus, kan det likevel være vanskelig å komme i gang med personen du liker.

For noen er det veldig lett å flørte, mens for andre vet de ikke hvor de skal starte og alt blir bare kleint... Jepp, vi snakker om oss selv.

LES OGSÅ: Sjekk Shawns nye tatovering

Vi har funnet noen enkle (og hete) tips for å komme i gang. Prøv deg frem med noen av dem, velg dine favoritter og gå ut og flørt!

1. Kom deg nærmere. Øyekontakt er alltid en bra ting, og hvis du i tillegg kikker på leppene hens er det et subtilt hint om at du er klar for et kyss.

2. Finn en "themesong." Velg en med en god beat og hør på den før du skal ut for å bygge selvtillit. Hvis du hører den når du er ute, vil den gi en selvtillitsboost.

3. Alltid ha tyggis i vesken. "Vil du ha en tyggis?" er en perfekt samtaleåpner.

4. Gjør dater til noe spontant. "Jeg craver en McFlurry så syyykt, er du med?"

5. Ert. For eksempel, når hen forteller deg navnet sitt, si "hæ?" sånn at hen er nødt til å lene seg nærmere for å gjenta navnet. Smil, og si "hæ?" igjen. Da bryter du isen med en søt vits.

6. Tren på å flørte. Flørt med gutten/jenta i kassen, servitøren/servitrisen eller han fyren/hun pene du ser på bussen hver morgen. Du blir overraskende god til å flørte med litt trening, og vil derfor imponere når du først snakker med crushet ditt.

Les også: Taylor og Tom på kjærlighetsferie i Roma

7. La hen oppdage at du kikker på ham. Når dere får øyekontakt, smil, sånn at hen skjønner at du er interessert.

8. Vis interesse. Hør på nå hen snakker og still oppfølgingspørsmål, og svar med "mmmhm" og "ahhh." Uten å skjønne det selv, vil hen fortsette å snakke!

9. Lær deg en god vits. (Eller en som er så dårlig at den er bra.) Dermed har du alltid noe å si og slipper kleine pauser.

10. Inviter "tilfeldig" på date. "Hva skal du i kveld?" og så "Oi, sorry, den var til venninnen min. Men ja, hva gjør du?"

11. Se på antrekket hens og spør om logoen, idrettslaget, band eller filmen på t-skjorta eller capsen. Hen vil legge merke til at du la merke til det.

12. Spray parfyme på nakken. Crushet ditt vil lukte det når dere klemmer.

13. Ikke svar på alt. Et godt tips fra Kendall og Kylies bror Brody Jenner: Ikke svar på alt hen spør om. La han jage deg litt...

14. Snap filmer, spill og konserter som du skal se. Hvis hen er en fan av det samme, vil hen kommentere det og invitere deg med.

15. Flørt før dere møtes. "Ha på deg den blå genseren - øynene dine blir sykt pene :)"

LES OGSÅ: Demi trodde hun skulle dø ung

16. Gjør hen nervøs. Den første gang en ny crush tekster deg, kan du svare "Hvem er du?" og når hen svarer, kan du skrive tilbake "Tulla, vet jo at det er deg :)". Hen blir hekta!

17. Send en kjapp, flørtete melding rett etter dere har lagt hverandre til på Facebook eller når du har fått nummeret til personen du liker. Hen vil bli overrasket, men garantert digge det.

18. Send en snap av en filmplakat og skriv "16.00 - blir du med? Kan til og med  dele popcornet mitt :)"

Kilde: Seventeen.com

Hvilket tips skal du prøve ut?