Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Vinn Justin Bieber-boka

Test dine kunnskaper om tenåringssensasjonen og stikk av med boka!


KONKURRANSE

Mandag 29. november er årets julegave i salg.

Vår kjære sjefredaktør Hillevi har skrevet Topp-boken om tenåringssensasjonen Justin Bieber og på Topp.no lodder vi ut hele 5 signerte eksemplarer av Hillevi til 5 heldige vinnere!

"Justin Bieber - Veien fra YouTube til Hollywood" forteller historien om Justins utrolige vei fra YouTube til stjernehimmelen - fra hans fattige barndom i Canada, hvor han ble mobbet på skolen og jobbet som gatemusikant, frem til han ble oppdaget da han kun var 12 år gammel.

I dag er "Baby"-hitmakeren en av verdens største stjerner i sitt segment og 16-åringen har allerede rukket å skrive histore på den amerikanske billboardlista, danke ut artister som Lady Gaga og Eminem på American Music Awards og i februar, 2011, kommer den aller første dokumentarfilmen om popsensasjonen som har over 15 millioner tilhengere på Facebook, over 1 milliard visninger på YouTube og 6 millioner fans på Twitter!

Topp har møtt Justin og gir deg i denne boken en eksklusiv titt inn i Justins liv.

Vinn vinn vinn

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av ett eksemplar av boka er å svare riktig på noen spørsmål om Justin Bieber.

Artikkel element er utdatert

Lykke til!
Foto: All Over Press Vis mer