TATT PÅ FERSKEN: Basketballproff Tristan Thompson ble fanget på film mens han kysset og flørtet med ikke én, men to kvinner på en nattklubb i oktober i fjor. På den tiden var kjæresten, realitystjernen Khloé Kardashian, omtrent tre måneder på vei med parets første barn. FOTO: Scanpix
TATT PÅ FERSKEN: Basketballproff Tristan Thompson ble fanget på film mens han kysset og flørtet med ikke én, men to kvinner på en nattklubb i oktober i fjor. På den tiden var kjæresten, realitystjernen Khloé Kardashian, omtrent tre måneder på vei med parets første barn. FOTO: Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian

Videoen av Tristan Thompson sjokkerer fansen

Gravide Khloé Kardashians kjæreste var utro mot realitystjernen – og alt ble fanget på kamera.


TOPP: Khloé Kardashian har hatt et nokså turbulent kjærlighetsliv.

Ikke bare giftet hun seg med basketballspiller Lamar Odin etter å ha kjent han i én måned; bryllupet sto kun ni dager etter forlovelsen.

Dessverre varte ikke lykken – og bruddet var enda mer oppsiktsvekkende enn den brå begynnelsen. I ettertid har det nemlig blitt kjent at Lamar slet med dop- og alkoholproblemer, og at han var notorisk utro.

LES OGSÅ: Emma Roberts viste seg frem med sjokkrosa hår

Til tross for dramaet med Lamar, så de ut til å bli en lykkelig slutt for Khloé: I september 2016 møtte hun Tristan Thompson (som forøvrig også er basketspiller).

Duoen har utad virket svært forelsket og «stabile», og fansen jublet da hun tidligere i år avslørte at hun ventet sitt første barn med kjæresten.

Nå, med Khloés fødsel rett rundt hjørnet, viser det seg at ikke alt er så rosenrødt likevel.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham ble tatt på fersken med modell

Denne uken begynte nemlig en video som skal være fra oktober i fjor (da Khloé var tre måneder på vei) å sirkulere på nett – og her kan man se Tristan kysse og flørte hemningsløst med ikke én, men to kvinner.

Se videoen ovenfor!

Det var TMZ som først omtalte det skandaløse klippet.

Nettstedet skriver også at basketballspilleren så sent som forrige helg – natt til søndag, rundt 05:00 amerikansk tid – tok med seg en ukjent kvinne inn på hotellet sitt i New York. Også denne nyheten er akkompagnert av en videosnutt.

LES OGSÅ: Her krangler «Stranger Things»-paret på gaten

Foreløpig har ikke Khloé eller Tristan selv kommentert hendelsen – men førstnevntes rival, modell Amber Rose, har faktisk delt en støttende melding.

«Jeg vet at vi har kranglet før, men nå er hjertet mitt knust for deg. Ingen fortjener en slik smerte, og spesielt ikke under en så følsom tid. Gud velsigne deg og babyen din», skrev Amber – som forøvrig er Kanye Wests, Kim Kardashians ektemann, eks-kjæreste – på Instagram.

Meldingen ser nå ut til å være slettet.

image: Videoen av Tristan Thompson sjokkerer fansen