ZANESSA: Disse to var et av verdens mest profilerte par før de gikk hver til sitt i 2010. FOTO: Scanpix
ZANESSA: Disse to var et av verdens mest profilerte par før de gikk hver til sitt i 2010. FOTO: Scanpix Vis mer

vanessa hudgens

Vanessa Hudgens åpner seg om forholdet til Zac

Stjernen avslører om eksene fortsatt har kontakt.


TOPP: Nylig hørte vi en remix av «Breaking Free», som ble fremført av Vanessa Hudgens og Zac Efron i «High School Musical» (duh), og vi kjente at en bølge med nostalgi skylte over oss...

For noen fantastiske filmer!

Og noe av det beste med High School Musical, var jo at Zac og Vanessa ble kjærester i virkeligheten også.

Selv om vi elsker Vanessa og Austin Butler sammen (og for øvrig syns det er veldig trist at Zac og Sami Miro nå har slått opp), er det fremdeles en del av oss som lurer på om det enda er håp for Troy og Gabriella.

LES OGSÅ: Her er de nye «High School Musical»-karakterene

Og nå har vi fått svaret. Hudgens avslører nemlig til Access Hollywood at hun og Zac aldri snakker sammen. ALDRI.

Neeeeei! Vi tenkte nok at de to ikke kom til å bli sammen igjen, men at de ikke snakker sammen i det hele tatt? So sad. Det var jo rett og slett trist å høre.

Etter at det ble slutt mellom de to i 2010 tok det lang tid før noen av dem sa noe om hvorfor de egentlig gikk fra hverandre. Helt til Vanessa tok bladet fra munnen.

LES OGSÅ: Disse emojiene blir (ifølge ryktene) sluppet i

Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg var skikkelig slem fordi jeg var så lei. Jenter kom løpende etter ham og jeg ga dem drepende blikk, sa skuespilleren til New York Times.

Vi i TOPP-redaksjonen må innrømme at vi forstår henne godt – det kan tross alt ikke være lett å date en av verdens mest kjente (og kjekkeste...) gutter – men vi er glade for at Vanessa etterhvert kom på bedre tanker.

LES OGSÅ: Slik var «High School Musical»-gjenforeningen

– Senere oppdaget jeg at det ikke var dét det handlet om. Spre kjærlighet, vær et godt menneske. De er fans som støtter deg, vær snill, avsluttet den vakre brunetten.

Det som derimot er veldig hyggelig, er jo at Vanessa og Ashley Tisdale fremdeles har kontakt. Hudgens var til og med brudepike i Ashleys bryllup i 2014 <3

La oss aldri glemme at «we’re all in this togeeeether».

LES OGSÅ: Sjekk den elleville «High School Musical»/»Mean Girls»-mashupen!