STJERNE: Jack Gilinsky ble først kjent gjennom videotjenesten Vine, som i dag er nedlagt. I dag er han artist. FOTO: Scanpix
STJERNE: Jack Gilinsky ble først kjent gjennom videotjenesten Vine, som i dag er nedlagt. I dag er han artist. FOTO: Scanpix Vis mer

Jack Gilinsky

Unnskylder seg etter skandale-opptak

Jack Gilinsky beklager til fansen.


TOPP: Jack Gilinsky ble først et kjent ansikt i 2013, da han – sammen med bestekompisen Jack Johnson – begynte å poste seks sekunders videoer på Vine.

Her lagde han blant annet morsomme sketsjer, og lipsyncet til kjente sanger.

Siden den gang har populariteten hans bare vokst, og i dag er han hovedsaklig sanger, nok en gang i tospann med «den andre» Jack.

Sammen utgjør gutta artist-duoen Jack & Jack.

LES OGSÅ: Astrid avslører hva slags forhold hun har til «SKAM»-Herman

BARNDOMSVENNER: Jack Gilinsky (t. v.) og Jack Johnson har vært venner siden de møttes i barnehagen. I dag jobber de sammen som artister. FOTO: Scanpix
BARNDOMSVENNER: Jack Gilinsky (t. v.) og Jack Johnson har vært venner siden de møttes i barnehagen. I dag jobber de sammen som artister. FOTO: Scanpix Vis mer

Det ble heller ikke noe mindre oppmerksomhet rundt han etter at han tidlig i 2015 begynte å date gullstrupen Madison Beer.

(Fun fact: Madison ble faktisk oppdaget av Justin Bieber, som twitret en link til et av sangcoverene hennes på YouTube.)

Duoen har aldri lagt skjul på sine varme følelser for hverandre, og #goals er den absolutt mest brukte hashtag-en i kommentarfeltet når de legger ut bilder sammen.

Denne uken viste det seg likevel at ikke alltid har vært så rosenrødt.

LES OGSÅ: Kendall og Kylie beklager «respektløs» t-skjorte-kolleksjon

I et lekket audio-opptak, kan man nemlig høre Jack skjelle ut Madison – og det er skikkelig drøyt.

Blant annet kaller han brunetten for en «j*vla h*re» gjentatte ganger.

Nå tar han bladet fra munnen, og beklager seg Twitter.

«Det går ikke an å rettferdiggjøre ordene som kom ut av munnen min. Jeg støtter på ingen måte personen jeg var i den delen av livet mitt, men folk forandrer seg, og lærer av feilene sine», skriver 20-åringen i en uttalelse.

Han avslører også at klippet er fra i fjor.

«Jeg forventer ikke å bli tilgitt eller å få empati. Jeg er ansvarlig for mine feil, og jeg vet bedre enn å behandle en kvinne, eller noen for den saks skyld, på den måten», fortsetter uttalelsen.

Les Jacks unnskyldning i sin helhet under.