Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Taylor Lautner

Tilbake med Selena?

- Gnistene fyker mellom de om dagen.

Den uhyre populære "Twilight"-kjekkasen Taylor Lautner (17) skal visstnok nå ha gått tilbake til ekskjæresten Selena Gomez (17) etter at det ble slutt med countrypopstjernen Taylor Swift (20).

De to T'ene, hvis romanse startet med et kyss eller flere på innspillingen av den romantiske komedien "Valentines Day" i fjor sommer, gikk fra hverandre rundt juletider fordi de ifølge kilder "ikke hadde noe felles enn navnet".

Skal vi tro ryktebørsen i Hollywood har Taylor derfor nå innledet en ny romanse med den søte "Wizards of Waverly Place"-stjernen Selena - som han datet litt før han traff sangfuglen Swift.

Lautner og Gomez ble observert på en rekke dater sammen i Toronto i fjor vår, men det unge paret avkreftet allikevel den gryende romansen til mediene og gikk hver sin vei etter noen måneder.

Men skal vi tro nye kilder har de truffet tonen igjen

- Gnistene fyker mellom de to om dagen. De har en ordentlig kobling, i motsetning til de to Taylorerne som var lik to fremmede å slutten av forholdet deres, hevder en kilde ifølge Now Magazine.Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer