PICTURE PERFECT: Stjernene slik vi er vant til å se dem. Foto: Scanpix
PICTURE PERFECT: Stjernene slik vi er vant til å se dem. Foto: ScanpixVis mer

throwback

Superstjernene før og nå

What – er det virkelig dem?


TOPP: Her i redaksjonen elsker vi #throwbacks – og spesielt når det kommer til stjernene!

Vi er vant til å se dem «glammet opp» fra topp til tå, men går vi noen år tilbake i tid, er flere av dem nokså ugjenkjennelige.

Sminken og stylingen var tonet ned, og så var de jo en del yngre – og, ikke minst, skikkelig søte!

LES OGSÅ: Wow! Slik ser Eminems datter Hailie ut i dag

1. Ariana Grande: Vi husker godt hvordan Arianas karriere skjøt fart for noen år tilbake, nå er hun en av de største sangstjernene i verden!

2. Kylie Jenner: Kanskje en av de mest omdiskuterte forandringene i Hollywood? Kylie benektet lenge at hun hadde gjort noe med leppene sine, men innrømmet til slutt at hun har tatt injeksjoner i dem.3. Justin Bieber: Vi glemmer aldri tiden med «Baby», «One Less Lonely Girl», «Eenie Meenie» – ja, vi kan fortsette i det uendelige med Justins gamle hits! Han har alltid vært en kjekkas, da <34. Selena Gomez: Like skjønn da som nå – bare litt endring i klesstilen, si.

LES OGSÅ: Disse Disney-remakene kan du glede deg til!

5. Josh Hutcherson: Kjekkasen fra «The Hunger Games» var skjønn da han var yngre!


6. Zac Efron: Som de fleste andre, eksperimenterte Zac med forskjellige hårsveiser som ung. Kreppet var tydeligvis favoritten <3
LES OGSÅ: 8 "SKAM"-øyeblikk som gjorde noe med oss

7. Shailene Woodley: 26-åringen har gjort det bra som skuespiller, og er for tiden aktuell i en stjerspekket dramaserie på HBO; «Big Little Lies».

A post shared by @stars_before_and_now on

8. Ashley Benson: Vi digger Benzo, og kommer alltid til å ha en plass i hjertet for Hannah Marin i «Pretty Little Liars», selv om serien dessverre er over...

A post shared by @stars_before_and_now on