ROMANTIKK: Natalia Dyer og Charlie Heaton falt for hverandre på «Stranger Things»-settet. Her er paret i en scene fra sesong to av serien. FOTO: Scanpix
ROMANTIKK: Natalia Dyer og Charlie Heaton falt for hverandre på «Stranger Things»-settet. Her er paret i en scene fra sesong to av serien. FOTO: ScanpixVis mer

Stranger things

«Stranger Things»-paret filmet i offentlig krangel


TOPP: Det er slett ikke uvanlig at skuespillere faller for kollegaene sine.

Brad Pitt og Angelina Jolie, Dylan O'Brien og Britt Robertson, Channing Tatum og Jenna Dewan, Vanessa Hudgens og Zac Efron – og det er bare noen ytterst få.

Dét er også tilfellet for «Stranger Things»-stjernene Natalia Dyer og Charlie Heaton, som henholdvis portretterer Nancy Wheeler og Jonathan Byers.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham ble tatt på fersken med modell

Det var i oktober i fjor at ryktene om at duoen hadde fått varme følelser for hverandre, også utenfor filmsettet, begynte å svirre.

Noen måneder senere bekreftet de forholdet ved å innta den røde løperen sammen under Fashion Awards i London, og siden den gang har skuespillerparet tilsynelatende vært svært lykkelige.

Men nå spekulerer fansen i om idyllen slår sprekker.

LES OGSÅ: Emma Roberts viste seg frem med sjokkrosa hår

Denne uken ble nemlig «Stranger Things»-kollegaene filmet i en opphetet diskusjon utenfor en restaurant i Los Angeles. I klippet ser man Natalia som står med armene i kors og en tydelig frustrert Charlie.

«Forhåpentligvis løser det seg. Hvis IRL (in real life, jour. anm.) drama ødelegger favorittserien vår, gjør vi opprør», skriver australske Girlfriend om saken.

Vi i TOPP krysser også fingrene for at Natalia og Charlie har det bra sammen, og hallo – det er tross alt helt vanlig å krangle fra tid til annen, uansett hvor glade i hverandre man er.