STILTE I LÆRBUKSER: Kanskje ikke den hotteste looken på rød løper, Paolo? Lol! Foto: Skjermdump/«The Lizzie McGuire Movie»
STILTE I LÆRBUKSER: Kanskje ikke den hotteste looken på rød løper, Paolo? Lol! Foto: Skjermdump/«The Lizzie McGuire Movie»Vis mer

lizzie mcguire

Slik ser italienske Paolo fra «Lizzie McGuire»-filmen ut i dag

Han er fortsatt kjekk for å si det sånn...

TOPP: Aah, når vi mimrer tilbake til de glade Lizzie McGuire-dagene (som begynner å bli noen år siden nå...), er det spesielt én kjekkas vi ikke klarer å glemme.

Vi snakker selvsagt om den italienske hunken Paolo Valisari som Lizzie er på flørter'n med i spinoff-filmen «The Lizzie McGuire Movie».

LES OGSÅ: 8 rare ting du (garantert) ikke visste om Zara Larsson

Han var vel kanskje langt ifra en drømmekjæreste med sine semi-trange lærbukser (ugh) og cheesy kommentarer (*knis*), men han smeltet hjertene våre (og ikke minst Lizzie sitt!) med sine brune øyne og rufsete hår. Sukk!

KNALLFIN STIL: Okay, hva som var regnet som kule klær i 2003 er en smule annerledes enn i dag... Foto: Skjermdump/«The Lizzie McGuire Movie» Vis mer

Men hvor i alle dager har skuespilleren som spilte Paolo blitt av i dag? Vi tok et kjapt dypdykk på det store Internett - og fant ut hvordan Yani Gellmann ser ut i dag.

(Og ja, han er fortsatt kjekk altså!)

Alle husker den filmen, ikke sant? This is what dreeeeams are made of. ♥Yani Gellman♥ Vis mer

LES OGSÅ: Så mye tjener Kardashian-søstrene på Instagram - får flere millioner for én post

Hilary Duff, som spilte selveste Lizzie McGuire, har spilt med mange kjekkaser i sin karriere, og er langt ifra redd for å snakke om søte gutter i mediene.

Under et besøk på Ellen DeGeneres sitt talkshow i fjor, kunne hun nemlig ikke slutte å prate om prins Harry.

LES OGSÅ: På dette tidspunktet pleier puppene å slutte å vokse

«Lizzie McGuire»-stjernen har et tidligere ekteskap bak seg, og med eks-mannen har hun den supersøte sønnen Luca.

Nå ville talkshow-verten heller prøve å spleise Hilary med en kjendishunk, og det var ingen tvil om hvem som var den store vinneren.

LES OGSÅ: Nå har Chloë Moretz tatovert seg under puppen

Hun velger faktisk prins Harry foran Harry Styles! Iiik... <3 Ta en titt på den morsomme her – vi klarer ikke slutte å smile.