Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Sjekk den line-up-en!

Dette har Taylor Swift, Miley Cyrus, Justin Bieber, Katy Perry, P!nk og Ke$ha tilfelles.Årets American Music Awards kommer til å bli en knakanes stor kjendisfest.

Torsdag kveld 11. november annonserte nemlig den prestisjefylte prisutdelingen at Taylor Swift, Miley Cyrus og Kid Rock også skal underholde på utdelingen som går av stabelen den 21. november, 2010.

Det betyr at Miley, Taylor og Kid Rock skal fremføre noen låter på scenen i tillegg til Justin Bieber, Katy Perry, Ke$ha, Bon Jovi, Pink, Usher, Ne-Yo, Diddy, New Kids on the Block og Christina Aguilera!

Rapperen Eminem og countrygruppa Lady Antebellum fikk flest nominasjoner da de nominerte til årets American Music Awards ble annonsert tirsdag 12. oktober - men nykommeren Justin Bieber (16) følger hakk i hæl med fire nominasjoner.

- Jeg er en gutt fra en liten by i Canada, jeg kunne aldri ha forestilt meg at jeg ville bli nominert for AMA-utdelingen, ei heller fremføre på showet, uttalte sekstenåringen i en pressemelding og la til at han følte seg "svært ydmyk og beæret" av å bli invitert.

Hvem som vinner de gjeve trofeene bestemmes av brukere online over hele verden.

Se de nominerte og stem på din favoritt her!

American Music Awards sendes fra Nokia Theatre i Los Angeles, søndag 21. november.
Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer