Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Sammenligner seg med Beatles og MJ

Men Justin Bieber tror ikke jentene liker ham bare på grunn av berømmelsen.
Tenåringssensasjonen Justin Bieber (16) innrømmer mye i et nye intervju med magasinet Vanity Fair.

Guttungen, som sikret seg en platekontrakt etter han ble oppdaget på YouTube i fjor og nå drømmer om en Grammy, pryder forsiden for bladet som er i salg fra 11. januar og viser seg fra en noe brautende side i intervjuet.

- Jeg er sprø, jeg er gal, proklamerer 16-åringen til bladet.

- Det er bare slik hjernen min fungerer. Jeg er ikke normal. Jeg tenker annerledes - hjernen min løper hele tiden. Jeg er bare... gal. Men jeg tror de beste musikerne antakeligvis er det, innrømmer tenåringsidolet og forklarer at han mener "de beste" er Beatles, Michael Jackson og Tupac.

- Musikk er musikk og jeg er definitivt inspirert av Michael Jackson og Boyz II Men og folk som var svarte artister - det er det jeg liker. Men jeg liker stemmene deres og hvordan de underholder - det handler ikke om hvilken farge de har, insisterer "Baby"-hitmakeren.

- Michael var i stand til å nå et bredt publikum - både unge og gamle. Alle elsket ham og det er målet mitt - å gjøre folk glade, inspirere dem og få alle til å heie på meg.

- Jeg ser jo bra ut også

Justin, som på få år har solgt over 5 millioner album over hele verden, har en enorm tiltrekningskraft på unge jenter, og selvom han vet at mange av de beundrer ham fordi han er "Justin Bieber", insisterer 16-åringen det også er fordi han er søt.

- Jeg forsøker ikke å være arrogant, men om jeg går ned gata og en jente ser meg, kan hun snu seg fordi jeg kanskje også ser bra ut, ikke sant?

Tenåringsstjernen, som for ikke lenge siden ble fotografert mens han kysset den 18 år gamle Disneystjernen Selena Gomez, har heller ingen problemer med at han først og fremst har en ung og kvinnelig fanskare.

- Jeg tror yngre gutter ikke syntes de er kule om de går på konsertene mine. Men jeg tror det kanskje vil forandre seg. Kanskje da jeg er 18. Men i mellomtiden kommer alle kjærestene deres for å se meg, hevder Justin.

Vanity Fair har også snakket med Justins mamma, Pattie Mallette, og hun avslører til bladet at hun nå tror hun og Justin "kom til jorden for å bringe lys og inspirere verden" etter at hun hadde et personlig møte med Gud.

Men Mallette insisterer at de er klar over underholdningsbransjens farer.

- Vi har ikke ja-menn rundt ham. Jeg vil ikke at han skal være en diva, hevder moren.

Justin Bieber er nominert for 2 Grammypriser da årets gjeveste musikkprisutdeling får av stabelen i Los Angeles den søndag 13. februar, 2011.


Bli med bak kulissene på fotoshootet

Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer