Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Popstjernens Twitterhevn > 26.000 SMS

Kan Justin Bieber risikere å bli saksøkt?Kevin Kristopik (15) måtte få seg et nytt telefonnummer og slette Twitterprofilen sin mandag (16. august, 2010).

Hvorfor?

Vel. Den unge gutten fra Seaholm High School i Bloomfield Township, Michigan, la nemlig ut en videosnutt med et nærbilde av mobilen sin mens han tilsynelatende ringte popstjernen Justin Bieber (16).

Kevin hadde fått nummeret ved å hacke seg inn på facebooksiden til en venn av Justin og ville bare "leke" litt med tenåringsidolet.

- På en måte rotet jeg litt i livet hans, forteller Kevin til Free Press.

Det man antar er nummeret til en av verdens mest populære popstjerner ble da tilgjengelig og tusenvis av jenter forsøkte å kontakte idolet sitt.

Men Justin hevnet seg - og det på en enormt stor skala!

Justin la nemlig ut mobilnummeret til Kevin på Twittersiden sin lørdag 14. august og gjorde det tilgjengelig for samtlige av sine over 4.5 millioner følgere!

Det tok ikke lang tid før 248-nummeret ble fjernet fra Justins profil, men skaden var allerede skjedd.

Innen mandag hadde den femten år gamle gutten, som ifølge faren Mike Kristopik er en stor fan av Justin, fått over 26.000 SMS og utallige telefoner fra fans over hele verden.

- Han bestemte seg for å hevne seg. Det eksploderte med telefoner og tekstmeldinger... Den [mobilen, red.anm.] ble ubrukelig, forklarer Kevin.

Til tross for at popstjernen aldri tok direkte kontakt med tenåringen fra Michigan, opplyser faren at sønnen ble bedt om å slutte å kontakte Justin.

Da Kevin nektet ble den eneste løsningen å publisere nummeret.

Kan Justin saksøkes?

Nå lurer fans på om Justin kan risikere et søksmål på grunn av det han gjorde.

Skal vi tro en journalist fra E! Online, er det lite sannsynlig.

- Ja. Kristopik måtte få et nytt mobilnummer og slette twitterprofilen sin... Men kriminelle eller sivile søksmål for tort og svie er veldig vanskelige, forteller Robert Goldman, en advokat fra Suffolk County Probation Department i New York til E! Online men legger til at et sivilt søksmål kan være en mulighet.

- Det er vanskelig å beregne mengden av skader. Det ville vært nødvendig å vise til at hans handlinger forårsaket skade - for eksempel om noen brukte nummeret til å true eller fysisk skade personen, forklarer advokaten.Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer