EKSER: Kylie Jenner og rapperen Tyga var et av Hollywoods hotteste par i lengre tid. I 2017 ble det slutt for godt mellom stjerneduoen. FOTO: Scanpix
EKSER: Kylie Jenner og rapperen Tyga var et av Hollywoods hotteste par i lengre tid. I 2017 ble det slutt for godt mellom stjerneduoen. FOTO: Scanpix Vis mer

Tyga

Nå dater Kylies eks-kjæreste denne kjente artisten

På listen over stjernepar vi ikke hadde sett for oss...


TOPP: Det skapte overskrifter da det i 2014 begynte å svirre rykter om at Kylie Jenner hadde funnet lykken med rapperen Tyga – som er åtte år eldre enn henne.

(Alderforskjell i seg selv er man godt vant med i Hollywood; grunnen til at det påståtte forholdet vakte ekstra oppsikt, var at Kylie den gang kun var 17 år gammel.)

På tross av de heftige spekulasjonene var det ikke før året etter, i 2015, at duoen omsider bekreftet at de var kjærester. Tiden etter dét var fylt med søte Instagram-bilder, Snapchat-videoer, og matchende tatoveringer – men også med utroskapsrykter, drama, og tårer på «Keeping Up With The Kardashians».

Det tok to år før forholdet til slutt var over for godt i 2017.

image: Nå dater Kylies eks-kjæreste denne kjente artisten

LES OGSÅ: Psykisk helse: 3 tips som kan dempe et panikkanfall

I dag er Kylie sammen med en annen rapper, Travis Scott, som hun også har fått sitt første barn med.

Tyga har på sin side blitt koblet til flere forskjellige kvinner den siste tiden – og nå skal han ifølge amerikanske medier være på flørter'n med ingen ringere enn Iggy Azalea.

Det er Entertainment Tonight som skriver at duoen skal ha blitt observert hånd i hånd under årets Coachella-festival.

LES OGSÅ: Bli med innsiden av årets Gullsnutten-utdeling

Dessverre har det ikke dukket opp noen veldig «avslørende» bilder enda, men det finnes i det minste bevis for at Iggy og Tyga hang sammen.

Se bildene under!

Vi venter i spenning på en bekreftelse eller avkreftelse fra hovedpersonene selv...