Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

- Mamman min tok narkotika

Justin Bieber snakker ut om morens misbruk.Tenåringssensasjonen Justin Biebers (16) mamma drakk og tok narkotika da hun var ung.

"Baby"-hitmakeren, som har tatt verdens hitlister med storm etter at han ble oppdaget på YouTube i fjor, kommer med den sjokkerende avsløringen i et nytt intervju med den britiske avisen The Guardian.

- Moren min var ikke det beste mennesket. Jeg mener, hun var en bra person, men hun gjorde noen feil. Hun drakk. Hun tok sikkert narkotika og sånn, og hun fortalte meg om det fordi hun sa hun har gjort nok dumme ting for begge av oss, innrømmer sekstenåringen til avisen.

Pattie Mallette var bare 17 år gammel da hun ble gravid og vant omsorgsretten over sønnen i mai 1995 etter en bitter krangel med Justins pappa Jeremy Bieber i retten.

Det ble et vendepunkt for moren ifølge Justin.

- Greia er at hun snudde livet sitt rundt på grunn av meg. Da jeg ble født sluttet hun å røyke, hun sluttet å drikke. Hun gjorde alt det der bare for meg, legger tenåringsidolet til.

Det er ikke bare Biebers mamma som har slitt med en tøff ungdom.

Da Jeremy Bieber i desember 1996 spurte retten om økt besøktstid og overnattingsmuligheter med sønnen, satte Pattie seg ifølge rettsdokumenter TMZ fant, i motverge igjen og hevdet faren slet med "ukontrollert voldelig atferd" og "alkohol - og rusmisbruk".

Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer