"THE LAST SONG": De forlovede stjernene Liam Hemsworth og Miley Cyrus møttes på settet av den romantiske filmen. Foto: Offspring Entertainment/Touchstone Pictures/Sam Emerson
"THE LAST SONG": De forlovede stjernene Liam Hemsworth og Miley Cyrus møttes på settet av den romantiske filmen. Foto: Offspring Entertainment/Touchstone Pictures/Sam EmersonVis mer

| Liam Hemsworth

Liam Hemsworth: Fortalte en løgn for å få rollen

Kjekkasen måtte lyve for å sikre seg rollen i «The Last Song».

TOPP.NO: Vi er sååå glade for at Liam Hemsworth (26) kapret rollen som Will Blakelee i «The Last Song» (hvis ikke hadde jo ikke han og Miley Cyrus (24) møttes og forelsket seg!), men nå kommer det frem at kjekkasen måtte servere en løgn for å sikre seg den. 

Det sies at han nemlig var nødt til å kunne volleyball for å få rollen, så Liam overbeviste produsentene om at han var god i sporten — til tross for at han knapt noen gang hadde spilt volley. Lol!

LES OGSÅ: 7 ting du bør vite om kondomer

— Det krever litt teknikk for å spille den sporten, og jeg hadde ikke den, skal den australske sjarmøren ha fortalt. 

I filmen skulle han spille mot et ekte volleyballteam, og skuespilleren slet så mye at han faktisk ba om å få en stand-in.

LES OGSÅ: Slik var årets Jingle Ball — bli med TOPP på julekonserten i Los Angeles

Dessverre fikk han avslag på dette, og var bare nødt til å lære seg å spille volley — i hvert fall nok til at det ikke så helt dumt ut foran kamera. 

Vi priser oss i hvert fall lykkelige over alle volleyscenene der Liam går i baris. Smelt!

Kilde: Girlfriend