KYLIE JENNER: Superstjernen (19) har skikkelig hundedilla - og har nå til sammen sju hunder hjemme. Her er hun med Norman.  Foto: Zuma Press
KYLIE JENNER: Superstjernen (19) har skikkelig hundedilla - og har nå til sammen sju hunder hjemme. Her er hun med Norman. Foto: Zuma PressVis mer

| Kylie Jenner

Kylie Jenner: Utvider familien

Superstjernen har skaffet seg enda en firbeint hjerteknuser — og den har blå øyne!

TOPP.NO: Vi tror Kylie Jenner (19) lider av en smule hundegalskap. Realitystjernen har nemlig latt det gå sport i å fylle huset med firbeinte hjerteknusere, og i skrivende stund har brunetten hele sju stykker til sammen.

Jepp, SJU hunder. Lip Kit-skaperen har to italienske mynder, Norman og Bambi, to små dachser, Ernie og Penny, to valper som ikke har fått navn ennå (resultatet av Norman og Bambis hete natt sammen) — og nå har hun jaggu fått en liten blåøyd husky i tillegg.

LES OGSÅ: Derfor skjuler ofte Kylie munnen på selfies

Foreløpig har ikke «KUWTK»-stjernen røpet navnet på nykommeren og vi aner jo egentlig ikke om hun bare passer den, men den lille tassen dukker i hvert fall opp overalt på Snapchaten til 19-åringen og har allerede sjarmert seg inn i hjertet til flere venner og storesøster Khloé Kardashian.

På den andre siden synes fortsatt huskyvalpen de eldre hundene er litt skumle, og tør ikke helt å kaste seg med i leken til Norman og Ernie ute på gresset. Og Norman er til og med så frekk at han løper på den lille blåøyde!

LES OGSÅ: Bella Thorne droppet undertøyet på fest — se bilder her!

Sjekk ut det nye, totalt nydelige familiemedlemmet her: