SOFIA RICHIE: Kjendisdatteren, som har musiker Lionel Richie som far, gjør det stort som modell. Her er hun i en kampanje for klesmerket Pretty Little Thing.  Foto: Splash News
SOFIA RICHIE: Kjendisdatteren, som har musiker Lionel Richie som far, gjør det stort som modell. Her er hun i en kampanje for klesmerket Pretty Little Thing. Foto: Splash NewsVis mer

| Sofia Richie

Kopierte Kylies tatovering

Sofia Richies kroppskunst er nesten identisk med realitystjernens.

TOPP.NO: It-jenta og modellen Sofia Richie (18) ble for alvor verdenskjent i høst da hun datet selveste superstjernen Justin Bieber, og nå fotfølges kjendisdatteren av paparazzi hvor enn hun går. 

Med musiker Lionel Richie som far, og den tidligere realityprinsessen, Nicole Richie, som storesøster, er det ikke rart at verden også har fått opp øynene for den blonde 18-åringen. 

LES OGSÅ: Kendall Jenner poserer med gigantisk slangetatovering på cover av stort magasin

Ungjenta, som fort har blitt et stilikon, har i utgangspunktet vært nær venn av søstrene Kendall og Kylie Jenner, men nå ser det ut til at det har blitt litt kjølig stemning blant de unge stjernene.

Vi tipper det er flørten med Justin som har gjort det vanskelig for it-jentene å holde kontakten. Tenk bare hvor tøft det må være for Hailey Baldwin, som datet superstjernen en liten stund før Sofia, om hennes bffs henger med det som ble eksens nye favvo-jente?!

LES OGSÅ: Bella Thorne tester ut rar sminketrend — og fansen er ikke overbevist

Lionel @sofiarichie #jonboytattoo

Et bilde publisert av (@jonboytattoo)

Likevel hindrer ikke dette Sofia fra å kopiere Kylie når hun skulle velge seg ny tatovering på ferie i New York denne uka. For kroppskunsten ser da veldig kjent ut?!


Jepp, den lille "L"-en på blondinens ankel likner til forveksling på den lille "t"-en som Kylie har dedikert til rapperkjæresten Tyga

Sofia har derimot ikke valgt forbokstaven på grunn av noen kjærlighetsfling, men som en hyllest til faren hennes, Lionel Richie, som er en elsket musiker verden over.

GLAD I FAREN: Sofia viser hengivenheten til pappaen, Lionel Richie, ved å forevige "L" på ankelen. Foto: Splash News Vis mer


Stjernen selv viste tydelig betydningen av kroppskunsten på Snapchat:

Foto: © Sofia Richie/Snapchat Vis mer