Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Kommer Justin Bieber til Norge?

Dette er spørsmålet alle vil ha svaret på.Det siste halvåret har tenåringssensasjonen Justin Bieber (16) reist rundt hele USA og Canada og holdt konserter i 85 byer til mer nesten 2 millioner fans.

Nå som turneen på det nord-amerikanske kontinentet nærmer seg slutten (den siste holdes i 23. desember i Atlanta), har "Baby"-hitmakeren gode nyheter for fans andre steder i verden.

Denne uken annonserte nemlig Justin at han ville holde sin aller første konsert i Storbritannia i mars og i natt (norsk tid) avslørte han at han vil holde hele 8 konserter i landet den måneden.

4. og 5. mars vil han holde to konserter i Birmingham, 11. mars i Liverpool, 12. mars i Newcastle, 14. og 16. mars på O2 Arena i London og 20. og 21 mars vil han stå på scenen til MEN Arena i Manchester.

De av dere som lurer på om han noensinne vil besøke Norge - må dessverre vente - til tross for at flere fans her hjemme tror det er bekreftet.

- Ikke bekymre dere Europa... Asia.. Australia.. og snart Sør-Amerika og Afrika... Vi kommer dit også!! innrømmet hitmakeren på sin personlige Twitterside mandag 15. november.

Det ventes at Justin Bieber vil annonsere flere konsertsteder i Europa i løpet av de neste ukene.

Kryss fingrene.
Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer