Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Kjenner du dette englefjeset igjen?

Se nye bilder fra popsensasjonens barndom.Justin Bieber (16) ble tydeligvis født med rytme i kroppen.

Den 16 år gamle tenåringssensasjonen, som sikret seg en platekontrakt etter at han ble oppdaget på YouTube i fjor, er klar med sin aller første dokumentarfilm i februar, og i en ny trailer som ble lansert i natt (norsk tid) får du nye smakebiter fra den Grammynominerte popstjernens oppvekst.

Traileren inneholder en rekke øyeblikk fra Justins barndom hentet fra private hjemmeopptak og viser hvor tidlig tenåringsidolets talent for musikk viste seg.

- Han fikk aldri noen leksjoner eller noe, forklarer Justins mor, Pattie Mallette i videoen.

- Det var bare for moro skyld. Jeg ba venner på besøk og de tok med gitarene sine og jammet hjemme hos oss, insisterer hun.

Det tok ikke lang tid før Justin fikk sitt aller første leke-trommesett og noen år senere holdt de en innsamlingskonsert på et lokalt hotell som sikret de penger nok til å kjøpe han et ekte sett, forklarer en av morens venner i videoen.

Dokumentarfilmen "Never Say Never", regissert av "Step Up 3-D"-regissøren Jon Chu, har premiere på kino i Norge i februar og skal vi tro Justin er det ikke bare en konsertfilm vi får oppleve.

- Alle tror dette bare blir en ny konsertfilm i 3D, men den er alt annet enn det. Det er en historie om hvordan familien min, vennene mine og tilhengerne mine hjalp meg å komme hit og hvordan de hver eneste dag hjelper meg til å leve en ut en umulig drøm, har Justin Bieber insistert.

... og den nye traileren understreker kommentaren.

Her har du en bitteliten bildespesial fra traileren

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

"Never say Never" - barndommen

Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer