Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Justin og Selena er sammen

Endelig har paparazzien fått bevis for romanseryktene.Romanseryktene har svirret rundt Selena Gomez (18) og Justin Bieber (16) i lang tid.

Etter at den vakre tenåringsstjernen mest kjent fra Disneyserien "Wizards of Waverly Place" og den populære popstjernen og spiste pannekaker i Philadelphia og ruslet en koselig rusletur sammen i Miami Beach i desember, har ryktebørsen ikke stått stille.

Selena nektet for at det var noe på gang til pressen i midten av desember - men siden disse svært romantiske bildene (ekstern lenke) som ble tatt av paret ombord på et yacht i Det Karribiske Hav under nyttårshelgen, nå har lekket til mediene, har forholdet tydeligvis tatt en ny vending.

Ikke bare kysser tenåringsparet på bildene - men Selena, som forøvrig er kledd i en turkis bikini for anledningen, gir Justin en inderlig god kroppsklem og 16-åringen følger opp med å ta henne på rumpa da han følger henne inn i yachten igjen.

Verken Justin og Selena ser ut til å innse at de blir fotografert mens de koser seg sammen i solen og en offisiell bekreftelse på at de er kjærester lar vente på seg.

Men 16-åringen gav i hvert fall noen hint på Twitter den 2. januar.

- Alle jenter bør føle seg vakre. En ekte mann vet hvordan han skal behandle en kvinne som en dronning. Din egen lykke kommer fra deres, innrømmet "Baby"-hitmakeren på sin personlige Twitterside.

Det var Just Jared som først publiserte bildene - se saken her (ekstern lenke).
Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer