Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Justin er bedre enn Eminem...

... Usher, Enrique Iglesias og Kanye West!
Justin Bieber (16) stakk av med to priser på årets European Music Awards som gikk av stabelen i Madrid, Spania, søndag 7. november.

Den unge "Baby"-hitmakeren, som for 1,5 år siden bare var populær på YouTube, stakk av med prisen for både "Beste Push Act" og "Beste Mannlige Artist".

... og i den sistnevnte kategorien slo han tungvektere som rapperen Eminem, mentoren Usher (som gav ham platekontrakt i 2009), Enrique Iglesias og hip-hop-eren Kanye West!

Justin var ikke tilstede under den prestisjefylte musikkprisutdelingen, men takket prisen han fikk overrakt fra Disneystjernen Emily Osment via satelitt.

- Dette er fantastisk. Jeg vet ikke engang hva jeg kan si. Jeg syntes alle de andre artistene i kategorien inspirerer meg. Jeg er så beæret av å vinne denne. Dette er en stor prestasjon, uttalte sekstenåringen.

Det er andre gangen popstjernen vinner en pris på en MTV-utdeling. I september stakk Justin av med en månemann for "Årets Beste Nye Artist" - en pris han tapte for "Tik Tok"-hitmakeren Ke$ha i Madrid.

Topp.no gjør et poeng ut av at det er MTV EMA som har bestemt at Justin skulle vinne over Eminem, Enrique, Usher og Kanye.

Her kan du sjekke hvilke andre artister det var som vant - og se både bildespesialer og videoer fra showet

Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer