Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Justin disset Disney

Les hva sangsensasjonen klarte å si.Er det en ting som er sikkert, så er det at unge Hollywood de siste tiårene har vært dominert av stjerner formet av Disneyimperiets maler.

Superstjerner som Christina Aguilera, Britney Spears og Justin Timberlake stablet tidlig en karriere på beina med The Mickey Mouse Club på begynnelsen av nittitallet og i disse dager er Disneynavn som Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato, Ashley Tisdale, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Jonas Brothers og mange mange fler blitt kjent over hele verden.

Men skal vi tro Hollywoods ferskeste stjerne på kjendishimmelen, den seksten år gamle youtubesensasjonen Justin Bieber (16), er den veien å gå "bare teit".

Da det canadiske talentet forleden dag snakket med MTV News om hvordan hip-hop-musikkens artister og fans i det siste har begynt å omfavne ham, klarte han samtidig å snakke noe nedlatende om Disneykonsernet:

- Jeg tror det er fordi jeg ikke gikk Disneyveien. Jeg ble ikke teit, og, liksom, samtidig har jeg vært tøff og kul, insisterer yndlingen.

- Jeg liker hip hop. Jeg er takknemlig for at de liker meg. Det å ha Luda [rapperen Ludacris på hitlåta "Baby", red.anm.] og at Lil Wayne hilset til meg på Ustream er jo, liksom, kult.

Men til tross for den noe nedlatende holdningen mot sine Disneykollegaer i underholdningsbransjen, ser han opp til én artist som begynte sin karriere i Mikke Mus -klubben:

- Vel. I bunn og grunn ser jeg opp til folk som Usher og Justin Timberlake og hvordan de klarte å gå fra det å være en barnestjerne til å eksplodere [som soloartist] og gjøre det de gjør i dag. Jeg ser hva de gjør og ser at det er slik jeg vil gjøre det, legger tøffingen til.

Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer