Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Justin Biebers livvakt er anmeldt

En paparazzi har levert anmeldelsen til politiet i New York.For andre gang på et par måneder, er Justin Bieber (16) i sentrum av en angivelig voldsepisode.

Denne gangen er det tenåringsstjernens livvakt som har oppført seg upassende.

Paparazzifotografen Jason Nicholas hevder han ble skadet da han forsøkte å ta noen bilder av "Baby"-hitmakeren da 16-åringen forlot London Hotel i New York, fredag (26. november).

Nicholas forteller til E! News at han "oppførte seg som en gentlemann" mens han stod utenfor hotellet når Justin kom ut med to livvakter:

- Uten at jeg blokket døren, stakk jeg frem kameraet mitt med armen min og tok bilder av ham, forklarer fotografen.

Det er da en av livvaktene skal ha "snappet":

- Han dyttet meg mot SUV-en [bilen, red.anm.] Han var super aggressiv og det skjedde rett foran Bieber, som satte seg inn i bilen, men jeg fikk noen brukbare bilder av det.

- Da Bieber satte seg i bilen, la han munnen mot ruta og brølte, som et dyrisk skrik, med munnen på vidt gap, det var så snodig, forteller paparazzien.

Nicholas dro rett til New York Presbyterian Weill-Cornell Hospital etter angrepet og hevder legene forklarte han hadde fått strukket en muskel i ryggen.

Fotografen ble skrevet ut noen timer senere samme dag og leverte en anmeldelse til politiet i New York tirsdag 30. november.

Justin Bieber ble i oktober anmeldt for å ha slått til en 12-åring på et spillested i Canada.Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer