Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

- Jeg skal lage country-musikk!

Justin Bieber samarbeider med ingen ringere enn...Tenåringssensasjonen Justin Bieber (16) har kanskje blitt kjent for å forføre verden med sin popsjarm det siste halvannet året - men snart blir det nye lyder å høre fra 16-åringen.

Vokalisten i det prisvinnende countrybandet Rascal Flatts, Gary LeVox, avslørte nemlig noen ganske store (og for sikkert mange, overraskende), nyheter forleden dag.

- [Justin] spurte om vi ville gjøre en duett med ham på hans neste plate, røpet LeVox til radiostasjonen WSIX ifølge CNN nylig.

- Det er en veldig bra sang, faktisk! Pjokken er veldig talentfull. Han spiller fem eller seks forskjellige instrumenter veldig bra også, forklarte countryartisten.

Bieber bekreftet selv uttalelsen på Twitter søndag ved å skryte av det populære countrybandet:

- Jeg elsker @RascalFlatts og er hedret over at de lager musikk med meg, skrev "Baby"-yndlingen.

- Og for de som ikke vet det... har de flotte låter som denne, la tenåringsidolet til og linket til musikkvideoen fra Flatts låta "My Wish". (hør den nederst i saken).

Ikke fortvil

Om du er redd Justin vil ta den helt ut og endre musikken totalt på det neste albumet, trenger du ikke få panikk.

Mandag (20. desember) avslørte han nemlig at han hang med den amerikanske rapperen Lil Twist og til MTV nylig, innrømmet han at han kanskje kunne se de to samarbeide på en låt eller to.

- Lil Twist er kameraten min og vi jobber på noen greier bare for moro skyld, forklarte Justin.

I forrige uke ble Justin Bieber også observert i studioet til rapperen P. Diddy i New York, så vi regner med at det nok ikke bare blir country å høre på det neste albumet.

For spesielt interesserte

Her kan du høre låta Justin linket til fra Rascall Flatts - "My Wish".

OBS. Noen av dere tror visst dette er låta Justin faktisk har laget - men nei - det er bare en låt han linket til fra Twittersiden sin for å la fansen høre litt musikk fra Rascall Flatts.

Rascall Flatts - "My Wish"Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer