Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

- Han er sannelig involvert

Justin Bieber kan erstatte Ashton Kutcher i dette kultprogrammet.Gjør deg klar for nye narrestreker.

Det er ingen hemmelighet at Justin Bieber (16) er glad i en god spøk.

Senest i sommer tulleringte han opp tenåringsdronningen Miley Cyrus (17) midt på natten og for ikke lenge siden holdt han nesten på å bli anmeldt av politiet da en vannkrig gikk over streken.

Skal vi tro de siste ryktene i Hollywood kan sekstenåringen snart gjøre det på tv - og få betalt for det i samme slengen.

Både E! Online, EW, Hollywood Reporter og New York Mags "The Vulture" hevder at MTV skal lage en ny versjon av kultserien "Punk'd" med Ashton Kutcher og at Justin blir den nye programlederen.

"Punk'd" ble sendt fra 2003 til 2007 og i løpet av programmet klarte Ashton å lure de aller største kjendisene i Hollywood.

Ifølge The Vulture mangler Justin bare å bli "offisielt bekreftet som programlederen" om "alle detaljene kan komme på bordet".

Verken MTV eller Biebers leir har kommentert ryktene, men kilder fra Entertainment Weekly sier at Justin "sannelig er involvert" med en ny utgave av programmet og om prosjektet blir gjennomført, spår Deadline at programmet allerede kan få en premiere til neste år.


Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer