GJENFORENES I SISTE EPISODE: Stefan og Elena møtes ENDELIG igjen i nytt «The Vampire Diaries»-klipp som har blitt sluppet. FOTO: «The Vampire Diaries»
GJENFORENES I SISTE EPISODE: Stefan og Elena møtes ENDELIG igjen i nytt «The Vampire Diaries»-klipp som har blitt sluppet. FOTO: «The Vampire Diaries»Vis mer

| «The Vampire Diaries»

Gjenforenes i ny, tårevåt teaser

Her er første klipp med Nina Dobrev tilbake
i «The Vampire Diaries» igjen.

TOPP.NO: Fansen har vært helt i ekstase siden det ble kjent at Nina Dobrev hundre prosent dukker opp i «The Vampire Diaries» sin aller siste episode.

Den søte skuespilleren ble skrevet ut av det populære tv-showet i 2015, og det er ikke til å stikke under en stol at de to siste sesongene har føltes litt tomme uten karakteren hennes Elena Gilbert.

LES OGSÅ: Nina Dobrev klippet av seg alt håret og dukket opp på rød løper med ny sveis

Seriens aller siste episode, der fansen får et gjensyn med Nina, har premiere i USA 10. mars, men allerede nå har det blitt sluppet en liten smakebit.

Det er EW som slapp det lille klippet, og vi ser en tårevåt Stefan (Paul Wesley) som møter Elena igjen. *Gåsehud*

LES OGSÅ: Har Nina Dobrev og Nikki Reed begravd strødsøksa for godt? De tok i hvert fall en selfie vi aldri hadde trodd vi kom til å se

En av manusforfatterne til serien postet dette bildet med de to stjernene på Instagram - og nå undrer vi på om Ninas hvite kjole i bildet og Pauls dress kan bety at disse to gifter seg?

Friday night with some old friends. @paulvedere @ninadobrev #tvdforever

Et innlegg delt av Kevin Williamson (@kevwilliamson)

En fan-teori er at det er to av de andre karakterene i vampyrdramaet som gifter seg i siste episode, men nå er vi neimen ikke så sikre lenger...