Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

- Fyttikatta. Jeg er helt sjokkert!

Kødderu med meg eller?!! ... så freaket han ut - se video.Justin Bieber (16) ble helt satt ut da han fikk vite at han er nominert til Grammyutdelingen.

Den unge "Somebody to Love"-hitmakeren, som sikret seg en platekontrakt etter at han ble oppdaget på YouTube i fjor, er nominert for to priser da musikkbransjens gjeveste prisutdelingen går av stabelen i februar, 2011.

Se alle de nominerte artistene og stem på din favoritt her

- Ok. Jeg er på en måte ganske så sjokkert. Vel, ikke bare 'på en måte'.... Helt sjokkert. Jeg kan ikke engang huske hva jeg sa. #Fyttikatta, innrømmet han på sin personlige Twitterside da han fikk de gode nyhetene i natt (norsk tid).

- Jeg la meg for litt siden og tenkte på at jeg var nominert for 1 grammy og var allerede freaket ut.... da @scooterbraun [manageren, red.anm.] ringte meg... 2 nominasjoner!!

- Vinn eller tap... Dette er helt sprøtt!! Grammyutdelingen!!! Fyttikatta!!! Wooohooo... ok ok.. må sove. Kødderu med meg eller?!! fulgte tenåringsstjernen opp med.

16-åringen, som fremførte en livelåt via satelitt fra London, lastet deretter opp en video på Twittersiden hans hvor han forklarte at klokken var 03 om natten (i London).

- Jeg var litt nervøs og sjokkert og jeg fikk ikke helt vist dere hva jeg føler. Men... innleder tenåringsidolet i videoen du kan se under.

... så freaker han totalt ut, hopper og skriker: "Jaaaaaaaa!!"

Se Justin freake ut herFoto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer