Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| One Direction

- Evig takknemlig for fansen

One Direction fikk prisen for beste singel på Brit Awards i går.

Selv om One Direction virkelig har gjort seg svært kjent i verden er de aldri for travle for fansen, og de ville gjerne sende en hilsen til den norske fansen da Stine og Hillevi fikk møte guttene.

I tillegg til at guttene sjarmerer jentene i senk, og stadig vekk skaper nye og fengende låter skal de snart gi ut en film om veien deres fra X-faktor og til berømmelse.

Men det stopper ikke der, for på Brit Awards i går kveld mottok guttene prisen for den beste britiske singelen med låta «What Makes You Beautiful».

Har Harry funnet en ny jente?

Evig takknemlige for fansen

Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan og Louis Tomlinson vet at de er priviligert som har kommet så langt etter at de konkurrerte i X-Faktor i England i 2010.

På Brit Awards i går da guttene mottok prisen for den folkevalgte beste singelen med «What Makes You Beautiful» uttalte Harry:

- De fleste i vår alder får aldri muligheten til gjøre ting som vi gjør, og vi er så takknemlig for fansen som har gjort oss til det vi er i dag.

- Det samme gjelder radiostasjonen og alt annet. Vi er bare så evig takknemlige for å få denne muligheten og har det så gøy samtidig som vi jobber hardt.

Viser frem dansetriksene sine

Til tross for berømmelsen deres, insisterer boybandet på at de ikke har forandret seg.

- Vi?? Vi er fortsatt helt normale gutter, har Zayn tidligere uttalt til Bang Showbiz.

Etter at de hadde mottatt prisen bestemte guttene at de skulle dele den likt, og spøkte om at de måtte dele den opp i fem biter.

Se spesialvideoen fra One Direction!