BLE MAMMA: Kylie Jenner avslørte denne helgen at hun fødte en liten jente 1. februar. Nå spekulerer fansen i hva babyens navn blir. FOTO: Scanpix
BLE MAMMA: Kylie Jenner avslørte denne helgen at hun fødte en liten jente 1. februar. Nå spekulerer fansen i hva babyens navn blir. FOTO: ScanpixVis mer

Kylie Jenner

Dette tror fansen at Kylies baby skal hete

Og tegnene på at det stemmer er mange.


TOPP: Denne helgen bekreftet Kylie Jenner endelig det fansen har mistenkt i flere måneder: At grunnen til fraværet fra rampelyset er graviditet.

I tillegg avslørte realitystjernen at hun allerede har født – babyen kom til verden 1. februar – og at det ble en liten jente.

Når det gjelder navnet derimot, holdes kortene fortsatt tett til brystet av den nybakte moren.

LES OGSÅ: «Skam»-skuespiller Herman Tømmerås deler sin verste uvane

Men at Kylie selv ikke har delt hva barnet heter, stopper selvfølgelig ikke fansen fra å spekulere, og det er spesielt ett navn som går igjen.

Nemlig Mariposa.

Mariposa er spansk og betyr sommerfugl – og det er ingen tvil om at Kylie elsker sommerfugler.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

LES OGSÅ: Vet du egentlig hva «KJ» står for i KJ Apa?

20-åringen og kjæresten Travis Scott, som er den nyfødte babyens far, har matchende sommerfugl-tatoveringer, og i november delte Kylie et bilde – et av få hun publiserte mens hun var gravid – av en rosa sommerfugl-ring.

I tillegg fikk hun et sommerfugl-kjede av Travis til bursdagen sin i august.

Fansen mener også at en av leppestiftfargene i Kylies suksesskolleksjon Lip Kit by Kylie, Posie, er en forkortelse av Mariposa.

Hmmm – vi er ikke helt overbeviste, men synes likevel at navnet er fint! Forhåpentligvis avslører stjernen selv om ryktene er sanne eller ei snart...

LES OGSÅ: Her snakker Dylan O'Brien og Thomas Brodie-Sangster norsk​​